“Κόλαφος” ο Δημήτρης Σκαρμούτσος για το MasterChef: «Και να μου γινόταν πρόταση, δεν θα πήγαινα ποτέ»

October 30, 2022


Το μεσημέρι του Σαββάτου (29/10) μέσα από την εκπομπή, «OPEN Weekend» ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, ο γνωστός σεφ που βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή, «Πρωινό μας» (δείτε εδώ το επικό σαρδά του on air) δεν δίστασε να εξηγήσει τον λόγο που ούτε ως guest θα πήγαινε καλεσμένος στο MasterChef.«Και να μου γινόταν πρόταση, δεν θα πήγα…


Το μεσημέρι του Σαββάτου (29/10) μέσα από την εκπομπή, «OPEN Weekend» ο Δημήτρης Σκαρμούτσος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα, ο γνωστός σεφ που βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή, «Πρωινό μας» (δείτε εδώ το επικό σαρδά του on air) δεν δίστασε να εξηγήσει τον λόγο που ούτε ως guest θα πήγαινε καλεσμένος στο MasterChef.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σκαρμούτσου

«Και να μου γινόταν πρόταση, δεν θα πήγαινα ποτέ. Είναι ένας κύκλος που έχει κλείσει για εμένα. Τα παιδιά είναι μια χαρά και περνούν όλοι καλά. Όχι δεν θα πήγαινα. Το έκανα τέσσερα χρόνια, έχει κλείσει αυτό το κομμάτι για εμένα».

«Θεωρώ ότι εξυπηρετεί ένα συγκεκριμένο σκοπό. Να ψυχαγωγήσει τον κόσμο. Αν ο κόσμος θέλει να ψυχαγωγηθεί με συγκεκριμένο τρόπο, καλώς το κάνουν έτσι. Όταν το κάναμε εμείς, ήταν φρέσκο, παρθένο το έδαφος, δεν υπήρχαν εκπομπές μαγειρικής. Πηγαίναμε και βλέπαμε βήμα βήμα. Τώρα είναι πιο υποψιασμένος ο κόσμος, οι παίκτες, οι αρχισυντάκτες και τα κανάλια. Οπότε είναι λογικό να αλλάξει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.