«Είναι κάτι που έκανα μία φορά και δεν θα το ξανακάνω, τέλος» – Τα “καρφιά” της Ναταλί Κάκκαβα κατά του ΣΚΑΪ

October 30, 2022


Το πρωί του Σαββάτου (29/10) η Ναταλί Κάκκαβα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, «Χαμογέλα και πάλι» όπου δεν δίστασε να αναφερθεί και για την περίοδο της συνεργασίας της στον ΣΚΑΙ -δείτε εδώ τί είχε πει παλιότερα. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην περίοδο που βρισκόταν στο MEGA σχολιάζοντας: «Θα ήθελα να μην έχει κλείσει. Ήταν μία πολύ αγνή περίοδος της ζωής μου και πολύ ξεχωριστή».«…


Το πρωί του Σαββάτου (29/10) η Ναταλί Κάκκαβα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής, «Χαμογέλα και πάλι» όπου δεν δίστασε να αναφερθεί και για την περίοδο της συνεργασίας της στον ΣΚΑΙδείτε εδώ τί είχε πει παλιότερα.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην περίοδο που βρισκόταν στο MEGA σχολιάζοντας: «Θα ήθελα να μην έχει κλείσει. Ήταν μία πολύ αγνή περίοδος της ζωής μου και πολύ ξεχωριστή».

Οι δηλώσεις της Ναταλί Κάκκαβα

«Έτσι ένιωσα, έτσι έκανα. Ήταν εντελώς ειλικρινές από μέρους μου. Είναι κάτι που έκανα μία φορά και δεν θα το ξανακάνω. Το ένιωσα, το έκανα, τέλος».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.