Θέλει να γίνει μάνα και φαίνεται – Τρελαμένη με μωρό η Κολέτσα (Εικόνες)

October 29, 2022


Η αλήθεια είναι ότι της πάει πολύ το μωρό στην αγκαλιά και γιατί όχι της ευχόμαστε να αποκτήσει και εκείνη ένα.Η Χριστίνα Κολέτσα κρατά στην αγκαλιά της ότι πιο όμορφο γνώρισε στο Asian express. Η χαρά της δεν περιγράφεται, κάτι που φαίνεται άλλωστε αν κοιτάξετε καλά τις δύο φωτογραφίες.Η τραγουδίστρια νιώθει και εκείνη σαν παιδί και δεν χορταίνει την αγκαλιά με τον φίλο που γνώρισε κατά την παραμ…


Η αλήθεια είναι ότι της πάει πολύ το μωρό στην αγκαλιά και γιατί όχι της ευχόμαστε να αποκτήσει και εκείνη ένα.

Η Χριστίνα Κολέτσα κρατά στην αγκαλιά της ότι πιο όμορφο γνώρισε στο Asian express. Η χαρά της δεν περιγράφεται, κάτι που φαίνεται άλλωστε αν κοιτάξετε καλά τις δύο φωτογραφίες.

Η τραγουδίστρια νιώθει και εκείνη σαν παιδί και δεν χορταίνει την αγκαλιά με τον φίλο που γνώρισε κατά την παραμονή της στο παιχνίδι.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.