Έτσι μοιράζει την αμύθητη περιουσία της: Στη φόρα η διαθήκη της Ελένης Μενεγάκη- Τι αφήνει στον Άγγελο Λάτσιο

October 26, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες παρουσιάστριες είναι η Ελένη Μενεγάκη, η οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία αμύθητη χρηματική περιουσία.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις πιο καλοπληρωμένες παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης αλλά και του Insta…




Μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες παρουσιάστριες είναι η Ελένη Μενεγάκη, η οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία αμύθητη χρηματική περιουσία.



Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια από τις πιο καλοπληρωμένες παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης αλλά και του Instagram και στα περίπου 30 χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση έχει δημιουργήσει τεράστια περιουσία για την οποία είχε γράψει και το περιοδικό Forbes.

Μια περιουσία ωστόσο που θα πάρουν τα παιδιά της όταν ενηλικιωθούν και φτιάξουν την ζωή τους. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η παρουσιάστρια ήδη έφτιαξε την διαθήκη της μοιράζοντας την περιουσία της στον, Άγγελο Λάτσιο, την Βαλέρια, την Λάουρα και την Μαρίνα.



Η αμύθητη περιουσία και τα ακίνητα που αφήνει η Ελένη Μενεγάκη στον Άγγελο Λάτσιο

Όπως αναγράφεται, λοιπόν, στο εν λόγω δημοσίευμα ο γιος της Ελένης Μενεγάκη που απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, ο Άγγελος που είναι και η μεγάλη της αδυναμία, θα πάρει στο μέλλον την πολυκατοικία στην Κάρυστο. Μια πολυκατοικία με 12 διαμερίσματα, τα ενοίκια των οποίων εισπράττει αυτή την στιγμή η μητέρα της Ελένης, Ζέτα, και στο μέλλον ο Άγγελος.

Εκτός από ένα ποσοστό της τάξεως του 20%, το οποίο θα πηγαίνει στον πολύ αγαπημένο της αδερφό, Θοδωρή Μισόκαλο.



Ο Άγγελος, επίσης, παίρνει το σπίτι στο Ελληνικό, στο οποίο έμενε η Ελένη Μενεγάκη πριν παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο. Αλλά και το σπίτι στην Χαλκιδική, το οποίο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα εάν θα πουληθεί ή αν ο Άγγελος θα θελήσει να το ανακατασκευάσει καθώς έχει υποστεί μεγάλες δομικές ζημιές.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.