«Έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά αλλά…» – Συγκλονίζει η Κόρα Καρβούνη με την αποκάλυψή της

October 26, 2022


Η Κόρα Καρβούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, «Super Κατερίνα» με αφορμή τη νέα σειρά του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει» (δείτε εδώ πώς τα πήγε σε νούμερα τηλεθέασης) όπου και πρωταγωνιστεί. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά προέβη και σε μία προσωπική αποκάλυψη. «Σοκαρίστηκα όταν τον είδα με χειροπέδες. Ήταν μια τρομακτική εικόνα, αλλά πρέπει να αποδο…


Η Κόρα Καρβούνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, «Super Κατερίνα» με αφορμή τη νέα σειρά του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει» (δείτε εδώ πώς τα πήγε σε νούμερα τηλεθέασης) όπου και πρωταγωνιστεί. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη αλλά προέβη και σε μία προσωπική αποκάλυψη.

Οι δηλώσεις της Κόρας Καρβούνη

«Σοκαρίστηκα όταν τον είδα με χειροπέδες. Ήταν μια τρομακτική εικόνα, αλλά πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Είναι πάρα πολύ σοβαρά, αυτά για τα οποία κατηγορείται και πολύ λυπάμαι. Δεν είμαι σίγουρη ότι αποδίδεται δικαιοσύνη και γι’ αυτό λυπάμαι πάρα πολύ.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τη ρώτησε: «Αν πιστεύει πώς έχει καθαρίσει λίγο το θέατρο», η ίδια απάντησε χαρακτηριστικά πως: «Όχι. Θεωρώ ότι αν αυτός που έχει εξουσία δεν γνωρίζει πώς να τη χειριστεί, δεν θα τελειώσουν αυτές οι συμπεριφορές. Είναι πολύ πιο βαθύ το πρόβλημα. Αυτό που έχουμε πετύχει και μου δίνει χαρά και ελπίδα είναι ό,τι οποιοδήποτε θύμα μπορεί να μιλήσει. Παλαιότερα ο κόσμος φοβόταν να μιλήσει για να μην χάσει τη δουλειά του. Τώρα έχουμε την ελευθερία και το πλαίσιο να μας στηρίξει».

Και πρόσθεσε: «Και εγώ έχω βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά και ως νεότερη και σε μεγαλύτερη ηλικία. Εγώ είμαι ένα άτομο που μιλά και έχει θάρρος. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σαν εμένα. Αυτό πρέπει να προστατεύσουμε, όσους δεν έχουν τη δύναμη και το σθένος να μιλήσουν. Έχει να κάνει και με τη στιγμή που θα μας συμβεί κάτι. Μπορεί να μην μπορούμε να αντιδράσουμε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.