Ο Καλλιάνος εξομολογείται – «Μόνο η Παναγία και οι γιατροί µπορούσαν να µε βοηθήσουν τότε»

October 23, 2022


Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Ν.∆. Γιάννης Καλλιάνος έδωσε συνέντευξη στα «Π» και τη Σάσα Σταμάτη, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του, όταν λόγω του κορονοϊού χρειάστηκε να νοσηλευτούν ο πατέρας, η μητέρα και ο αδελφός του.Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου μέχρι σήμερα;Τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου τις πέρασα πριν από λίγο χρονικό διάστημα λόγω το…


Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Ν.∆. Γιάννης Καλλιάνος έδωσε συνέντευξη στα «Π» και τη Σάσα Σταμάτη, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του, όταν λόγω του κορονοϊού χρειάστηκε να νοσηλευτούν ο πατέρας, η μητέρα και ο αδελφός του.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου μέχρι σήμερα;

Τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή μου τις πέρασα πριν από λίγο χρονικό διάστημα λόγω του κορονοϊού. Χρειάστηκε να νοσηλευτούν και ο πατέρας µου και η μάνα µου, αλλά και ο αδελφός µου – κάθισαν ο καθένας από 20 έως 30 ημέρες στο νοσοκομείο. Εκείνα τα διαστήματα ένιωθα ότι οι µόνοι που θα μπορούσαν να µε βοηθήσουν ήταν ο Χριστός, η Παναγία και οι γιατροί, όπως, πράγματι, έγινε.

Πώς είναι η συζυγική ζωή;

Η συζυγική ζωή έχει και τις όμορφες στιγμές της, αλλά και τις δύσκολες. Οι όμορφες έχουν να κάνουν µε το γεγονός ότι βλέπεις το παιδί σου να εξελίσσεται, να μεγαλώνει και να αρχίζετε να αλληλεπιδράτε – αυτό είναι ό,τι πιο ευχάριστο. Οι δύσκολες έχουν να κάνουν µε το γεγονός ότι πλέον οι ευθύνες είναι τεράστιες, οι εργασίες μέσα στο σπίτι επίσης πάρα πολλές και τα άγχη καθημερινά, µε συνέπεια ούτε εγώ, αλλά ούτε και η σύζυγός µου να είμαστε πια ήρεµοι όπως ήμασταν τα προηγούμενα χρόνια. Οµως, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Έτσι πρέπει να είναι η ζωή όλων των γονέων, αν θέλουν να είναι καλοί γονείς.

Θέλετε να κάνετε δεύτερο παιδάκι;

Ασφαλώς και θέλουμε, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που το αποφασίζουμε και γίνεται. Προφανώς είμαστε και οι δύο υγιείς και θα κάνουμε ξανά την προσπάθειά μας όταν έρθει η ώρα. Ωστόσο, είναι και θέλημα Θεού.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.