Νκολέττα Καρρά: Τα γενέθλια και το ευχαριστώ για τις ψήφους που πήρε

October 17, 2023


Η Νικολέττα Καρρά είχε γενέθλια και έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο Ιnstagram. Οι σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία και οι ευχές των συναδέλφων της.Ένα χρόνο μεγαλύτερη αλλά και πιο σοφή νιώθει η Νικολέττα Καρρά, η οποία στις 14 Οκτωβρίου γιόρτασε τα 44α γενέθλιά της. Η γνωστή ηθοποιός ρίχτηκε στη μάχη των αυτοδικοιητικών εκλογών, αφού ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη…


Η Νικολέττα Καρρά είχε γενέθλια και έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο Ιnstagram. Οι σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία και οι ευχές των συναδέλφων της.

Ένα χρόνο μεγαλύτερη αλλά και πιο σοφή νιώθει η Νικολέττα Καρρά, η οποία στις 14 Οκτωβρίου γιόρτασε τα 44α γενέθλιά της. Η γνωστή ηθοποιός ρίχτηκε στη μάχη των αυτοδικοιητικών εκλογών, αφού ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.