Βίβιαν Δράκου – Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της τρίτης κόρης της

October 16, 2022


Γονείς έγιναν πριν από μερικές ημέρες ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου, μιας και ήρθε στον κόσμο το τρίτο τους παιδάκι.Η Βίβιαν Δράκου παραχώρησε δηλώσεις στο ένθετο “Secret” των “Παραπολιτικών” και μίλησε για τον τοκετό.Και πρόσθεσε: “Ο Θανάσης ήταν μέσα κατά την διάρκεια του τοκετού και όπως στις άλλες δυο γέννες ήταν απίστευτα υποστηρικτικός. Με βοήθησε πάρα πολύ ψυχο…


Γονείς έγιναν πριν από μερικές ημέρες ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου, μιας και ήρθε στον κόσμο το τρίτο τους παιδάκι.

Η Βίβιαν Δράκου παραχώρησε δηλώσεις στο ένθετο “Secret” των “Παραπολιτικών” και μίλησε για τον τοκετό.

“Γέννησα φυσιολογικά, με τεχνητούς τόνους. Η μπέμπα ήταν 3.300. Νιώθω τέλεια. Η μυρωδιά του μωρού είναι εθιστική. Το μωρό είναι πολύ ήρεμο. Θηλάζω αποκλειστικά και είναι απίστευτο συναίσθημα. Δένεσαι πάρα πολύ με το μωρό”  δήλωσε η Βίβιαν Δράκου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.