Μενεγάκη: Αυτή είναι η σχέση του Μάκη με την πεθερά του

October 12, 2023


Μπορεί να ξέρουμε τόσο καιρό ποια είναι η σχέση της Ελένης Μενεγάκη με την πεθερά της, Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου, σήμερα 12 Οκτωβρίου μάθαμε και τη σχέση που έχει ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος με την πεθερά του, την Ζέτα Μισόκαλου!Αφορμή για να μιλήσει η παρουσιάστρια για την όμορφη σχέση που έχει ο Μάκης της με τη μαμά της στάθηκε η έξοδος του Θανάση Πάτρα με την πεθερά του στην πρεμιέρα τ…


 Μπορεί να ξέρουμε τόσο καιρό ποια είναι η σχέση της Ελένης Μενεγάκη με την πεθερά της, Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου, σήμερα 12 Οκτωβρίου μάθαμε και τη σχέση που έχει ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος με την πεθερά του, την Ζέτα Μισόκαλου!

Αφορμή για να μιλήσει η παρουσιάστρια για την όμορφη σχέση που έχει ο Μάκης της με τη μαμά της στάθηκε η έξοδος του Θανάση Πάτρα με την πεθερά του στην πρεμιέρα της παράστασης, Τέλιοι Ξένοι στο Θέατρο Αθηνά!

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.