Το καλύτερο ρόφημα για την απώλεια βάρους σύμφωνα με έναν διαιτολόγο

October 10, 2023


Ένα ρόφημα με πολλά ευεργετικά συσταστικά που μπορείτε να καταναλώνετε κάθε μέρα. Ζεστό νερό με λεμόνι, μηλόξυδο, ειδικά αφεψήματα αδυνατίσματος. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ροφήματα που υπόσχονται γρήγορη και «ανώδυνη» απώλεια βάρους και παρότι γίνονται viral, δε σημαίνει ότι είναι και αποτελεσματικά. Δυστυχώς σε ό,τι αφορά την απώλεια βάρους, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Δεν αρκεί η κατανά…


Ένα ρόφημα με πολλά ευεργετικά συσταστικά που μπορείτε να καταναλώνετε κάθε μέρα. 

Ζεστό νερό με λεμόνι, μηλόξυδο, ειδικά αφεψήματα αδυνατίσματος. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ροφήματα που υπόσχονται γρήγορη και «ανώδυνη» απώλεια βάρους και παρότι γίνονται viral, δε σημαίνει ότι είναι και αποτελεσματικά. Δυστυχώς σε ό,τι αφορά την απώλεια βάρους, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Δεν αρκεί η κατανάλωση ενός ροφήματος ή ενός φαγητού για την ως δια μαγείας απώλεια κιλών. Αντίθετα, απαιτείται προσπάθεια, επιμονή και πειθαρχία.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.