To minimal σαλόνι του Καράβα και το κοινό στοιχείο με τη Χρηστίδου

October 9, 2023


Μεγάλοι χώροι, άνετοι καναπέδες και ουδέτερες αποχρώσεις είναι το κοινό που έχουν τα σαλόνια πολλών γνωστών Ελλήνων και έχεις σαν έμπνευση και για το δικό σου.Τα τελευταία χρόνια έχουμε προσeξει, κυρίως μέσα από τα social media, πως πολλοί γνωστοί Έλληνες και Ελληνίδες κάνουν παρόμοιες επιλογές όσον αφορά τον χώρο του σπιτιού τους στον οποίο περνούν μεγάλο μέρος της ώρας τους είτε με τα άτομα της …


Μεγάλοι χώροι, άνετοι καναπέδες και ουδέτερες αποχρώσεις είναι το κοινό που έχουν τα σαλόνια πολλών γνωστών Ελλήνων και έχεις σαν έμπνευση και για το δικό σου.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε προσeξει, κυρίως μέσα από τα social media, πως πολλοί γνωστοί Έλληνες και Ελληνίδες κάνουν παρόμοιες επιλογές όσον αφορά τον χώρο του σπιτιού τους στον οποίο περνούν μεγάλο μέρος της ώρας τους είτε με τα άτομα της οικογένειάς τους είτε με τους φίλους τους. Μα φυσικά αναφερόμαστε στο σαλόνι τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.