Η αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη έχασε 32 κιλά και εξηγεί το γιατί

October 5, 2023


Μετά από δύο χρόνια η Μαίρη Συνατσάκη και η αδερφή της Αλίκη έκαναν ένα q&a βίντεο αποκαλύπτοντας κι οι δύο πράγματα για τις αλλαγές στη ζωή τους.Η Μαίρη και η Αλίκη Συνατσάκη έχουν μια πολύ δεμένη σχέση και πώς δεν θα μπορούσαν, αφού είναι όχι απλά αδερφές αλλά δίδυμες κι όλοι γνωρίζουμε πόσο ιδιαίτερη είναι η σχέση των διδύμων. Οι δυο τους μάλιστα, συνεργάζονται και επαγγελματικά, αφού η Αλί…


Μετά από δύο χρόνια η Μαίρη Συνατσάκη και η αδερφή της Αλίκη έκαναν ένα q&a βίντεο αποκαλύπτοντας κι οι δύο πράγματα για τις αλλαγές στη ζωή τους.

Η Μαίρη και η Αλίκη Συνατσάκη έχουν μια πολύ δεμένη σχέση και πώς δεν θα μπορούσαν, αφού είναι όχι απλά αδερφές αλλά δίδυμες κι όλοι γνωρίζουμε πόσο ιδιαίτερη είναι η σχέση των διδύμων. Οι δυο τους μάλιστα, συνεργάζονται και επαγγελματικά, αφού η Αλίκη είναι η CEO της buyaboo.gr, της επιχείρησης που έχει δημιουργήσει η Μαίρη.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.