Όλη η αλήθεια για την διαμάχη Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη – Οι λόγοι που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια

October 5, 2022


Στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 4/10 η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των παιδιών του Ο τραγουδιστής φαίνεται να μην πλήρωνε το απαιτούμενο χρηματικό ποσό γι’ αυτό και η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.Όταν λοιπόν το ζε…


Στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης 4/10 η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των παιδιών του Ο τραγουδιστής φαίνεται να μην πλήρωνε το απαιτούμενο χρηματικό ποσό γι’ αυτό και η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Οι λόγοι που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια Χρηστίδου – Μαραντίνης

Όταν λοιπόν το ζευγάρι χώρισε το 2019, το ποσό για τη διατροφή των παιδιών τους είχε οριστεί στις 4.000 ευρώ αλλά από τότε που ξεκίνησε η πανδημία και συγκεκριμένα το 2020, ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε πως δεν είχε έσοδα από τη δουλειά του και η διατροφή “έπεσε” στα 2.000 ευρώ με ιδιωτικό συμφωνητικό.

Σύμφωνα μάλιστα με την Μάρω Κανελλάκη και το ρεπορτάζ της στην εκπομπή T-live, o Θοδωρής Μαραντίνης κατέβαλε ένα ποσό της τάξης των 5.000 ευρώ σαν “προκαταβολή” και “κίνηση καλής θέλησης” για τις οφειλές της διατροφής, όμως η Σίσσυ Χρηστίδου υποστήριξε όμως ότι ο πρώην σύζυγός της είχε χρήματα αλλά αδιαφόρησε για μεγάλο χρονικό διάστημα για αυτό και αναγκάστηκε να δανειστεί χρήματα από τον πατέρα της.

Τελικά, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, ο Θοδωρής Μαραντίνης τελικά καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για την υπόθεση (δείτε εδώ ποια ήταν η αντίδρασή του μετά το άκουσμα της απόφασης).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.