«Έγραψαν ότι πήρα φάρμακα, έχω κινηθεί δικαστικώς» – Ξεσπά η Μαρία Κορινθίου για τα fake news που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο

October 5, 2022


Στο πλατό του «Πρωινού» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Κορινθίου, σήμερα 4/10 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε κάποια ψεύτικα δημοσιεύματα, που αφορούν την προσωπική της ζωή και την υγεία της. Συγκεκριμένα μετά την μεγάλη απώλεια κιλών που είχε, κάποια μέσα άφησαν να εννοηθεί ότι η ίδια πήρε φάρμακα προκειμένου να αδυνατίσει, πράγμα που προκάλεσε την νομική αντίδρασή της.Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα…


Στο πλατό του «Πρωινού» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Κορινθίου, σήμερα 4/10 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε κάποια ψεύτικα δημοσιεύματα, που αφορούν την προσωπική της ζωή και την υγεία της. Συγκεκριμένα μετά την μεγάλη απώλεια κιλών που είχε, κάποια μέσα άφησαν να εννοηθεί ότι η ίδια πήρε φάρμακα προκειμένου να αδυνατίσει, πράγμα που προκάλεσε την νομική αντίδρασή της.

Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα αυτό μίλησε εκτενώς στο παρελθόν, και παραδέχτηκε ότι είχε σοκαριστεί με το πόσα πολλά κιλά είχε πάρει(δείτε εδώ πόσα) και τι ήταν εκείνο που την κινητοποίησε να κάνει διατροφή και να καταφέρει να τα χάσει.

Τι γράφτηκε για τα κιλά της Κορινθίου και την εξόργισε;

Eίπε στο πλατό του Πρωινού:

«Δε λέω πόσα κιλά έχω χάσει, αλλά έχασα πολλά. Δε λέω γιατί βγήκαν και είπαν πάλι στο διαδίκτυο ότι πίνω κάτι πόσιμα και κάτι φάρμακα για να χάσω κιλά. Αυτό φυσικά και δεν ισχύει. Έχουμε πάει δικαστικώς, έχουμε κάνει και αγωγές. Τώρα ανοίξαμε την υπόθεση. Πρέπει να είναι ξένοι αυτοί που συνεργάζονται με άτομα εδώ.

Εγώ τα κιλά τα έχασα ανεβαίνοντας μια μέρα στη ζυγαριά γιατί αισθανόμουν ένα φορτίο τοξικότητας. Ανέβηκα στη ζυγαριά που δεν ανέβαινα και λέω, “Θέε μου, τι έχεις κάνει στον εαυτό σου”. Πήγα σε διατροφολόγο. Τα πολλά κιλά τα έχασα σε 2.5 μήνες… Ήμουν τόσο συγκεντρωμένη στον στόχο μου που δεν δυσκολεύτηκα. Δεν πείνασα. Μαγείρευα κανονικά για τους άλλους….».

Mε αυτό τον τρόπο κατάφερε να μείνει μισή

Η Μαρία Κορινθίου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz και όχι άδικα. Η γνωστή ηθοποιός όσο χρόνια βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής έχει καταφέρει να αφήσει το δικό της στίγμα αλλά και να “κεντρίσει” το ενδιαφέρον λόγω της ομορφιάς της.

Μάλιστα, όπως έχει παρατηρηθεί η ίδια διαθέτει ένα άκρως καλλίγραμμο σώμα για το οποίο έχει παραδεχτεί πως έχει κάνει τα πάντα και έχει περάσει από 40 κύματα προκειμένου να το αποκτήσει.

“Γυναίκα-πειρασμός”, Ελληνίδα “Μόνικα Μπελούτσι”, “καuτό θηλυκό” είναι μερικά μόνο από τα “παρατσούκλια” της Μαρίας Κορινθίου, που τη συντροφεύουν εδώ και χρόνια και φυσικά θα συνεχίσουν (ίσως γίνουν και πιο… juicy), ειδικά μετά την ολική της μεταμόρφωση, που όχι μόνο την έκανε αγνώριστη αλλά της χάρισε ένα σούπερ sεxy κορμί και αναλογίες μοντέλου.

Από την Λίτσα Αναστασάκη για το περιοδικό You

Ωστόσο, η αδυναμία της να συσσωρεύει εύκολα λίπος σε γλουτούς και μηρούς, με αποτέλεσμα η λεπτή της μέση να είναι δυσανάλογη με τη μεγάλη της περιφέρεια δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την απώλεια βάρους, αφού παράλληλα με τη διατροφή χρειάζεται γuμναστική, μασάζ αλλά και scrub. Έτσι, χωρίς να είναι fan της άσκησης, αγάπησε το περπάτημα από την εποχή της καραντίνας, στο οποίο επιδίδεται ακόμα, παρέα με τη 14χρονη κόρη της Ισμήνη, ενώ μαζί φτιάχνουν σπιτικές κρέμες και απολεπιστικά με ζάχαρη και ελαιόλαδο, που εφαρμόζουν μετά το μπάνιο. Αποτέλεσμα; Είπε “αντίο” στην κυτταρίτιδα, ενώ μειώθηκαν αισθητά οι πόντοι, κάτι που είναι… ηλίου φαεινότερον στο κοσμί της, το οποίο πλέον είναι… bikini body και με τη βούλα!

«Είχα να ανέβω στη ζυγαριά από τότε που έμεινα έγκυος. Αισθανόμουν ότι πνιγόμουν και έλεγα ότι έχω πάρει κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά -μπορεί να ανέβηκα και 20 φορές- και συγκλονίστηκα. Όντως είχα πάρει αρκετά. Εκείνη την ώρα, είπα “τώρα διατροφή, από σήμερα ξεκινάω αποτοξίνωση”. Ταυτόχρονα μπήκα σε διαλογισμό γιατί ήθελα να αποβάλω, ό,τι τοξικό υπήρχε γύρω μου. Αποφάσισα να χάσω κιλά γιατί δεν αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου, αισθανόμουν ένα βάρος, κάτι περιττό”, εξηγεί η Μαρία, που απολαμβάνει πλέον ένα καλλίγραμμο κορμί και ενθουσιάζεται σαν μικρό παιδί με την εικόνα που βλέπει στον καθρέφτη της.

Μαρία Κορινθίου διατροφή

Η πρωτεϊνική διατροφή της στηρίζεται αυστηρά σε λαχανικά και κρέας ή ψάρι, που καταναλώνει σε μεγάλες ποσότητες, για να παραμένει χορτάτη, εντάσσοντας το γιαούρτι ως βραδινό αλλά και ως ενδιάμεσο σνακ στο καθημερινό μενού της. “Ήμουν προσηλωμένη και αποφασισμένη από την αρχή. Είπα ότι αν δεν κάνω τώρα δίαιτα δεν θα τα χάσω ποτέ τα κιλά. Μου αρέσουν έτσι κι αλλιώς τα ψητά και οι σαλάτες. Το μόνο που με ενόχλησε ήταν ότι έπρεπε να τρώω γιαούρτι και να κόψω τους καφέδες», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, αλλά βλέποντας τον εαυτό της στον καθρέφτη με τα μπικινάκια της και τα sεxy ολόσωμα πάει… πάσο στις στερήσεις και στις υποχωρήσεις, αφού πέτυχε με… κείνα και με τούτα να μπει πάλι στο Μ, χάνοντας 15 ολόκληρα κιλά (σε λίπος και πόντους), με το πληθωρικό της στήθος να “προσυπογράφει” τον χαρακτηρισμό “γυναίκα-φωτιά” που της ταιριάζει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Είναι πλέον 14 ετών και ολόιδια με την μητέρα της – Κούκλα και με μελαχρινό μαλλί η κόρη της Κορινθίου και του Αϊβάζη

«Έρχονται πολλά…» – Η Μαρία Κορινθίου εξήγησε τους λόγους απουσίας της από τα social media

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.