«Της έστειλα στο instagram μπορεί να μπει να το δει» – Απαντά η Άννα Αμανατίδου μετά την κόντρα της με την Βίκυ Καγιά

October 5, 2022


Με σημερινές της(4/10) δηλώσεις στο «Happy Day» η Άννα Αμανατίδου επιχείρησε να απαντήσει μετά την άτυπη κόντρα που έχει ανοίξει μεταξύ εκείνης και της Βίκυς Καγιά. Αφορμή ήταν μια δήλωση του μοντέλου, όπου υποστήριξε ότι η Καγιά ουδέποτε βοήθησε την ίδια μετά το GNTM, σε αντίθεση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου(δείτε αναλυτικά τα λόγια της).Παρά το γεγονός ότι η Καγιά ,που για άλλη μια φορά δέχεται έν…


Με σημερινές της(4/10) δηλώσεις στο «Happy Day» η Άννα Αμανατίδου επιχείρησε να απαντήσει μετά την άτυπη κόντρα που έχει ανοίξει μεταξύ εκείνης και της Βίκυς Καγιά. Αφορμή ήταν μια δήλωση του μοντέλου, όπου υποστήριξε ότι η Καγιά ουδέποτε βοήθησε την ίδια μετά το GNTM, σε αντίθεση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου(δείτε αναλυτικά τα λόγια της).

Παρά το γεγονός ότι η Καγιά ,που για άλλη μια φορά δέχεται έντονη κριτική στο GNTM(Δείτε τα tweets που γράφτηκαν), αρνείται ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο η Αμανατίδου με τις νέες τις δηλώσεις παραθέτει στοιχεία, που αποδεικνύουν ότι υπήρξε από πλευράς της επικοινωνία.

Είχε επικοινωνήσει με την Καγιά η Άννα Αμανατίδου

Είπε στην κάμερα της εκπομπής:

«Υπήρχε επικοινωνία με την κυρία Βίκυ Καγιά γιατί ήθελα παραπάνω καθοδήγηση σχετικά με το πρακτορείο που ήταν προτιμότερο να πάω, για να με συμβουλέψει. Μου απάντησε σε αυτό το μήνυμα αλλά δεν μου απάντησε περεταίρω. Δε με βοήθησε στην πράξη. Δε με στενοχωρεί κάτι. Δεν θέλω να δημιουργήσω κάποια κόντρα με την κυρία Καγιά, ίσα ίσα είμαι πολύ ευγνώμων για την πορεία του παιχνιδιού και την αναγνωρισιμότητα που κέρδισα.

Ούτε θέλω να υπονοήσω ότι είναι σνομπ. Απλά δε μου απάντησε στο μήνυμα γιατί μπορεί να είχε κάποια δουλειά ή γιατί είναι η Βίκυ Καγιά. Μη το ξεχνάμε αυτό. Της έστειλα στο instagram μπορεί να μπει να το δει γιατί μου απάντησε στο αρχικό μήνυμα. αλλά δεν επικοινωνήσαμε περεταίρω. Μου είπε ότι θα μου δώσει ένα τηλέφωνο και δε μου το έδωσε ποτέ. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν to the point. Σε καμία περίπτωση δε θέλω να συγκρίνω τους κριτές γιατί και οι δυο μας ανέδειξαν και μας στήριξαν μέσα στο παιχνίδι.. Απλώς η Ηλιάνα ήταν to the point γιατί μου απάντησε, με στήριξε, με καθοδήγησε….».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.