Με παπά και με κουμπάρο – Παντρεύεται ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ με την σύντροφό του Νάνσυ

October 5, 2022


Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ εγκαταλείπει το κλαμπ των εργένηδων, αφού όπως αποκάλυψε μέσα από μια μακροσκελή του ανάρτηση, σε λίγο καιρό πρόκειται να παντρευτεί με την αγαπημένη του Νάνσυ, την οποία αποκάλυψε στο κοινό μόλις πριν από λίγες μέρες(δείτε τα τρυφερά τους στιγμιότυπα). Yπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω των social media, όταν εκείνος ήταν ακόμα στο Survivor, με την ίδια να δηλών…


Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ εγκαταλείπει το κλαμπ των εργένηδων, αφού όπως αποκάλυψε μέσα από μια μακροσκελή του ανάρτηση, σε λίγο καιρό πρόκειται να παντρευτεί με την αγαπημένη του Νάνσυ, την οποία αποκάλυψε στο κοινό μόλις πριν από λίγες μέρες(δείτε τα τρυφερά τους στιγμιότυπα).

Yπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω των social media, όταν εκείνος ήταν ακόμα στο Survivor, με την ίδια να δηλώνει μεγάλη του θαυμάστρια. Και δεν είναι μόνο ότι έκανε ολόκληρο ταξίδι από την Αγγλία προκειμένου να τον δει, αλλά του έκανε και πρόταση γάμου στον αέρα, εμφανίζοντάς του ένα δαχτυλίδι από το πουθενά(εδώ το βίντεο).

Η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τον γάμο του

«Love & Married….

Όλα ξεκίνησαν πριν δύο μήνες Που ήρθαμε επιτέλους σε επαφή εξ αποστάσεως για αρχή , μιλάγαμε στο ίνσταγκραμ μέχρι που πριν δύο εβδομάδες όλα έγιναν τόσο γρήγορα και τόσο όμορφα παράλληλα , Όταν επιτέλους βρεθήκαμε από κοντά όπου και έτσι ξεκίνησε το love story μας!

Θεωρώ ότι αυτή η σχέση έπρεπε να γίνει ήταν καρμικό ήταν γραφτό μας εκείνη περίμενε όλα αυτά που περίμενα και εγώ για το μέλλον μου και έτσι ταιριάξαμε σε πολλά πράγματα και βρήκαμε πολλά κοινά τα οποία μας δένουν κάθε μέρα όλο και πιο πολύ!
Από το δεύτερο κιόλας ραντεβού όπως όλοι είδατε μου έκανε πρόταση γάμου στον αέρα της τηλεόρασης ίσως στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης δημόσια πρόταση γάμου γυναίκα σε άντρα δεν έχει ξαναγίνει ποτέ , κάναμε λοιπόν την αρχή και εύχομαι κι άλλα ζευγάρια να επακολουθήσουν μετά από εμάς!

Μιλάμε καθημερινά τουλάχιστον 7 h στο τηλέφωνο κάτι το οποίο δεν το ‘χω ξανακάνει και δεν το’χω ξανανιώσει ποτέ δεν κλείνουμε κανένα θέμα κάνουμε συνεχώς όνειρα για το μέλλον μας και σχεδιάζουμε τους επόμενους μήνες τον γάμο μας…

Τον μήνα τον βρήκαμε θα είναι το 2023 αρχές καλοκαιριού θα σας κρατήσω και κάτι για έκπληξη δεν θα σας πούμε το μήνα από τώρα ούτε την ημερομηνία γάμου…

Σε λίγες μέρες πάω Λονδίνο για πάρα πολύ καιρό γιατί πρέπει να την δω, ήδη μου λείπει αλλά και να οργανώσουμε πολλά πράγματα για τον γάμο όπως και να βγάλουμε ένα πρόγραμμα για να γίνουν όλα μαγικά και όμορφα όπως τα έχουμε ονειρευτεί την ημέρα του γάμου μας….

P.S Τώρα θέλω να σας κάνω μία ερώτηση γιατί είμαστε Και οι δύο σε σκέψη ποιο θα είναι το δαχτυλίδι του γάμου μας , δες τις φωτογραφίες και γράψε μου πιο μας Προτείνετε εσείς, ίσως μας βοηθήσετε με την απάντηση σας γιατί μας αρέσουν και τα δύο δαχτυλίδια πάρα πολύ….».

Ακόμα δεν παντρεύτηκαν και όλοι αναμένουν τα Εμμανουηλάκια

Λίγες μέρες μετά την πρόταση γάμου που του είχε κάνει η αγαπημένη του είπε στην κάμερα του Alpha:

«Μου έδωσε πάρε πολύ αγάπη τις λίγες αυτές μέρες. Τελικά υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας. Έχουμε μία κανονική σχέση όπως όλος ο κόσμος, είμαι 50% ερωτευμένος, δέχτηκα την πρόταση γάμου αλλά της εξήγησα ότι επειδή είναι πρόσφατο όλο αυτό για μένα, θέλω να δω πράξεις», είπε αρχικά.

«Με ενοχλεί που λένε ότι αυτός ο έρωτας δεν είναι αληθινός. Τα φώτα της δημοσιότητας είναι πάντα πάνω μου οπότε δεν θα μου έκανε κάποια πρόταση γάμου στον αέρα και εγώ θα έλεγα ναι», ανέφερε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Και προσθέτει: «Έχει βρει το ευαίσθητο σημείο μου και με ελκύει πάρα πολύ σαν άντρας. Θα φύγω Λονδίνο για να τη δω και όλοι περιμένουν τα “Εμμανουηλάκια” να γεννηθούν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.