Ζόζεφιν: Η αποκαλυπτική εμφάνιση και η αναφορά στον Νίνο – «Εγκρίνει, δεν ζηλεύει καθόλου»

October 3, 2023


Η Ζόζεφιν μιλά για τη σχέση της με τον Νίνο και αποκαλύπτει πως συχνά… τον ζηλεύει.Η Ζόζεφιν βρέθηκε μεταξύ των καλλιτεχνών που πλαισίωσαν το Panik concert 2023, το βράδυ της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου.Η τραγουδίστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες λέγοντας: «Ο σύντροφός μου με είδε, μιλήσαμε face time και εγκρίνει» της απάντησε η Ζόζεφιν, μέσα στο φούξια μάξι φόρεμα, με το μεγάλο άνοιγμα στην περιοχ…


Η Ζόζεφιν μιλά για τη σχέση της με τον Νίνο και αποκαλύπτει πως συχνά… τον ζηλεύει.

Η Ζόζεφιν βρέθηκε μεταξύ των καλλιτεχνών που πλαισίωσαν το Panik concert 2023, το βράδυ της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου.

Η τραγουδίστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες λέγοντας: «Ο σύντροφός μου με είδε, μιλήσαμε face time και εγκρίνει» της απάντησε η Ζόζεφιν, μέσα στο φούξια μάξι φόρεμα, με το μεγάλο άνοιγμα στην περιοχή της κοιλιάς.

«Δεν ζηλεύει καθόλου. Εγώ ζηλεύω λίγο. Γενικά εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο. Μια σχέση πρέπει να βασίζεται στην εμπιστοσύνη οπότε είμαστε οκ» συνέχισε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.