Η Κέιτ Μίντλετον με 4 λέξεις «πρόδωσε» την απόφασή της για το μέλλον της στο Μπάκιγχαμ

May 8, 2024


Η Κέιτ Μίντλετον διαγνώσθηκε με καρκίνο και θυμίζουμε ότι το ανακοίνωσε με ένα συγκινητικό βίντεο στα social media, στο οποίο μιλούσε για την περιπέτεια της υγείας της. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας δείχνει να έχει ανακάμψει το τελευταίο χρονικό διάστημα και να είναι πιο ενεργή. Πρόσφατα μάλιστα έκανε και μια καθόλου πειραγμένη ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου της, Πρίγκιπα Λούις, δείχνοντας πως είνα…


Η Κέιτ Μίντλετον διαγνώσθηκε με καρκίνο και θυμίζουμε ότι το ανακοίνωσε με ένα συγκινητικό βίντεο στα social media, στο οποίο μιλούσε για την περιπέτεια της υγείας της. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας δείχνει να έχει ανακάμψει το τελευταίο χρονικό διάστημα και να είναι πιο ενεργή. Πρόσφατα μάλιστα έκανε και μια καθόλου πειραγμένη ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου της, Πρίγκιπα Λούις, δείχνοντας πως είναι έτοιμη να προχωρήσει τη ζωή της. Η Κέιτ Μίντλετον είναι έτοιμη να αναλάβει ξανά τα καθήκοντά της. Το κεντρικό μήνυμα από την πλευρά της είναι το «Let bygones be bygones», και δείχνει να είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ. Η απόφασή της να χρησιμοποιήσει αυτές τις τέσσερις λέξεις, όπως εξηγούν οι ειδικοί, σημαίνει ότι είναι έτοιμη να συγχωρέσει όσους είχαν κυκλοφορήσει τις φήμες για εκείνη και να την φέρουν σε δυσμενή θέση, αναγκάζοντάς την να μιλήσει δημόσια για τη μάχη με τον καρκίνο, ενώ δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε αρχικά.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.