Αποστόλης Τότσικας για Ρούλα Ρέβη: «Ο γάμος μας ήταν και δεν ήταν τυχαίος»

October 3, 2023


Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε για τον γάμο του με τη Ρούλα ΡέβηΚαλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Αποστόλης Τότσικας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική, αλλά και την οικογένειά του με τη Ρούλα Ρέβη.«Υπάρχει επιμονή στο να γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι», είπε αρχικά για την κοινή του πορεία με την σύζυγό του.Όσο για το εάν υπάρχει η τέλεια οικογένεια: «Σίγουρα δεν υπάρχει η…


Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε για τον γάμο του με τη Ρούλα Ρέβη

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Αποστόλης Τότσικας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική, αλλά και την οικογένειά του με τη Ρούλα Ρέβη.

«Υπάρχει επιμονή στο να γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι», είπε αρχικά για την κοινή του πορεία με την σύζυγό του.

Όσο για το εάν υπάρχει η τέλεια οικογένεια: «Σίγουρα δεν υπάρχει η τέλεια οικογένεια. Είναι μια συνεχής προσπάθεια, πάντα να προσπαθούμε, όταν αγαπάς τον άλλον. Είναι σημαντικό να βάλεις όλη σου τη δύναμη και να προσπαθείς να ξεπεράσεις τα εμπόδια, που μπορεί να μην είναι εμπόδια αλλά μια χαζομάρα της στιγμής», απάντησε ο Αποστόλης Τότσικας.

Ο ηθοποιός απάντησε για τον γάμο του ο οποίος έγινε χωρίς κανέναν προγραμματισμό, σε ένα από τα ταξίδια του με τη Ρούλα Ρέβη: «Δεν ήταν προγραμματισμένο, πήγαμε στο Λος Άντζελες, κάτσαμε εκεί στον Δημήτρη Γιαννέτο και λέω: “Δεν μας παντρεύεις;” Ήταν και δεν ήταν τυχαίος. Πήρα τη μάνα μου και της λέω: “Παντρεύτηκα”», είπε ο Αποστόλης Τότσικας καλεσμένος στο «Στούντιο 4».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.