Βρισηίδα Ανδριώτου για παρουσιάστρια: «Μάθε πρώτα και μη λες στον κόσμο πράγματα που δεν ισχύουν»

October 3, 2023


Βρισηίδα Ανδριώτου: Σε ψευδή δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον Σπύρο Μαρτίκα.Στην εκπομπή «Fay’s Time» και την δημοσιογράφο, Πολυξένη Καραμίχα μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η πρώην παίκτρια του Survivor, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε ψευδή δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον Σπύρο Μαρτίκα.«Θα ήθελα να κάνω παιδιά, αλλά όχι ακόμα. Θέλω να ζήσω λίγο τη ζωή μου με τον Σπύ…


Βρισηίδα Ανδριώτου: Σε ψευδή δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Στην εκπομπή «Fay’s Time» και την δημοσιογράφο, Πολυξένη Καραμίχα μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η πρώην παίκτρια του Survivor, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε ψευδή δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει χωρίσει με τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Θα ήθελα να κάνω παιδιά, αλλά όχι ακόμα. Θέλω να ζήσω λίγο τη ζωή μου με τον Σπύρο και μετά. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Μου έγινε πρόταση για το “Celebrity”, αλλά δεν θα πήγαινα όσα λεφτά κι αν μου έδιναν. Όνειρό μου από πολύ μικρή ήταν να πάω στο DWTS. Μου είχε πρόταση πέρυσι να είμαι σε πάνελ, αλλά δεν θα μπορούσα να το κάνω γιατί πρέπει να είσαι διαβασμένος και να έχεις δημοσιογραφική βάση», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου συνέχισε: «Πολλές φορές οι παρουσιάστριες λένε πράγματα που δεν ισχύουν. Άκουσα τις προάλλες από παρουσιάστρια να λέει ότι ο Σπύρος θα κατέβει για δημοτικός σύμβουλος. Δεν θα κατέβει! Αν θες να παίξεις το θέμα στην εκπομπή σου, μάθε πρώτα και μη λες στον κόσμο πράγματα που δεν ισχύουν».

Κλείνοντας, η Βρισηίδα Ανδριώτου σημείωσε: «Δεν μου έχουν φερθεί καλά τα μέσα. Φτιάχνουν ψεύτικους τίτλους για να δημιουργούν κόντρες».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.