Κατερίνα Στικούδη: «Κλάψαμε λίγο μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης»

October 2, 2023


Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της αλλά και για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της με τη μητρότητα.Μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της διανύει η Κατερίνα Στικούδη αφού σε λίγους μήνες πρόκειται να υποδεχθεί στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.Η κάμερα της εκπομπής «Fay’s time» τη συνάντησε σε βραδινή της έξοδο και εκείνη, μίλησε γ…


Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της αλλά και για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της με τη μητρότητα.

Μια από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της διανύει η Κατερίνα Στικούδη αφού σε λίγους μήνες πρόκειται να υποδεχθεί στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Η κάμερα της εκπομπής «Fay’s time» τη συνάντησε σε βραδινή της έξοδο και εκείνη, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της αλλά και για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της με τη μητρότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.