Η Πρέλεβιτς αποθέωσε τη Δούκισσα για την πασαρέλα στο Παρίσι

October 2, 2023


Η Άννα Πρέλεβιτς δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την πασαρέλα που έκανε η αδερφή του αγαπημένου της, Δούκισσα Νομικού στο Παρίσι, δίπλα στα πιο διάσημα μοντέλα αυτή τη στιγμή.Η Δούκισσα Νομικού για τρίτη χρονιά, όπως ανέφερε και στους διαδικτυακούς της φίλους, ήταν καλεσμένη στην πασαρέλα που διοργάνωνε γνωστό brand καλλυντικών, μιας και τα τελευταία χρόνια είναι πρέσβειρα στη χώρα μας για την …


Η Άννα Πρέλεβιτς δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για την πασαρέλα που έκανε η αδερφή του αγαπημένου της, Δούκισσα Νομικού στο Παρίσι, δίπλα στα πιο διάσημα μοντέλα αυτή τη στιγμή.

Η Δούκισσα Νομικού για τρίτη χρονιά, όπως ανέφερε και στους διαδικτυακούς της φίλους, ήταν καλεσμένη στην πασαρέλα που διοργάνωνε γνωστό brand καλλυντικών, μιας και τα τελευταία χρόνια είναι πρέσβειρα στη χώρα μας για την συγκεκριμένη εταιρεία.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.