Τζορτζ Κλούνεϊ: Το απρόσμενο δώρο στην Αμάλ για την επέτειο

October 2, 2023


Την ένατη επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγός του Αμάλ, με τον ηθοποιό να της κάνει ένα κλασικό δώρο.Ο Τζορτζ Κλούνεϊ τήρησε το αμερικανικό έθιμο, σχετικά με τον εορτασμό της επετείου του γάμου του με την Αμάλ Κλούνεϊ.Ο διάσημος ηθοποιός έκλεισε 9 χρόνια γάμου με την δικηγόρο. Στην 9η επέτειο, οι Αμερικάνοι είθισται να ανταλλάσσουν κεραμικά δώρα μεταξύ τους. Ο 62χρονος …


Την ένατη επέτειο του γάμου τους γιόρτασαν ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγός του Αμάλ, με τον ηθοποιό να της κάνει ένα κλασικό δώρο.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ τήρησε το αμερικανικό έθιμο, σχετικά με τον εορτασμό της επετείου του γάμου του με την Αμάλ Κλούνεϊ.

Ο διάσημος ηθοποιός έκλεισε 9 χρόνια γάμου με την δικηγόρο. Στην 9η επέτειο, οι Αμερικάνοι είθισται να ανταλλάσσουν κεραμικά δώρα μεταξύ τους. Ο 62χρονος σταρ αποκάλυψε ότι της πήρε μια γλάστρα και εκείνη «δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου από την επιλογή του».

«Ποιο είναι το δώρο; Τι είναι αυτό που ανακάλυψες; Ήταν πηλός», δήλωσε ο Τζορτζ στο Extra ενώ βρισκόταν στο κόκκινο χαλί για τα βραβεία Albie του Ιδρύματος Κλούνεϊ.

«Δεν ήταν κάτι συναρπαστικό» είπε με τη σειρά της η 45χρονη σύζυγός του, λίγο αφότου ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Κεραμικά για την ένατη επέτειο. Έτσι, της έδωσα μια γλάστρα».

Με χιουμοριστική διάθεση, η Αμάλ Κλούνεϊ σχολίασε ότι, αν o σύζυγός της συνεχίσει να της κάνει δώρα που συνδέονται με κάθε έτος γάμου, «θα πρέπει να περιμένει άλλα 16 χρόνια για κάτι αξιοζήλευτο».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.