“Είμαστε οι Νο1 φαν σου”: Περήφανη μαμά η Μάρα Δαρμουσλή, σπουδαία διάκριση για τον 17χρονο πυγμάχο γιο της

October 2, 2023


Η Μάρα Δαρμουσλή δείχνει συγκινημένη και περήφανη για τον 17χρονο γιο της, που αφοσιώνεται στην πυγμαχία. Ο γιος της συμμετέχει αυτές τις μέρες σε ευρωπαϊκούς αγώνες και έχει επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα.Μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε από το ρινγκ, το διάσημο μοντέλο εκφράζει τη χαρά και την περηφάνια της για τον γιο της, παρά τη φυσική απόσταση που τους χωρίζει και την αγωνία που νιώθει…


Η Μάρα Δαρμουσλή δείχνει συγκινημένη και περήφανη για τον 17χρονο γιο της, που αφοσιώνεται στην πυγμαχία. Ο γιος της συμμετέχει αυτές τις μέρες σε ευρωπαϊκούς αγώνες και έχει επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε από το ρινγκ, το διάσημο μοντέλο εκφράζει τη χαρά και την περηφάνια της για τον γιο της, παρά τη φυσική απόσταση που τους χωρίζει και την αγωνία που νιώθει όταν περιμένει νέα του από την άλλη άκρη του τηλεφώνου.

Μάρα Δαρμουσλή: Τα όσα ανέφερε στην ανάρτησή της

«European Youth WKU Champion… Κάθε μέρα προπόνησης κάθε αγώνας κι ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σου. Περήφανη για την αφοσίωσή σου, την επιμονή σου, την πίστη σου.

Λυπάμαι που δε μπορώ να είμαι εκεί που δε φτάνει το μηχανάκι μου, σύντομα όμως εγώ κι ο αδελφός σου θα είμαστε οι Νο1 φαν σου από κάτω. Σ’ αγαπώ πάντα. Η μάνα σου!

Υγ. Μην τολμήσεις να με ξαναφήσεις να ξεροσταλιάζω στο κινητό για να μάθω πως τα πήγες κι αν είσαι καλά γιατί θα σε ταράξω στα φασολάκια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μάρα Δαρμουσλή.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.