«Πω πω πω Παναγία μου» – Άφωνοι οι παρουσιαστές του “Αυτός και ο άλλος” με την εξομολόγηση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

October 1, 2022


Καλεσμένη στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” βρέθηκε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, λίγες ώρες πριν προβληθεί το έκτακτο επεισόδιο του Σασμού στον ALPHA. Η ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της, ενώ μια αποκάλυψη που έκανε σόκαρε τους παρουσιαστές.Συγκεκριμένα, μίλησε για την ταινία μικρού μήκους “Μη με αφήσεις ποτέ” που μιλά για τις κακοποιητικές σχέσεις, που προκάλεσε αίσθηση αμέσως μετά την κ…


Καλεσμένη στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” βρέθηκε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, λίγες ώρες πριν προβληθεί το έκτακτο επεισόδιο του Σασμού στον ALPHA. Η ηθοποιός αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της, ενώ μια αποκάλυψη που έκανε σόκαρε τους παρουσιαστές.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την ταινία μικρού μήκους “Μη με αφήσεις ποτέ” που μιλά για τις κακοποιητικές σχέσεις, που προκάλεσε αίσθηση αμέσως μετά την κυκλοφορία τις, αποκαλύπτοντας ένα μήνυμα που έλαβε στα social media και την σόκαρε. Δεν δίστασε επίσης, να μιλήσει και για το θάνατο της μητέρας της.

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

«Έλαβα άπειρα μηνύματα… Άπειρα μηνύματα και εκεί μου βγήκε εμένα το συναίσθημα, μετά μου βγήκε εμένα. Σε σχέση με τα 800 μηνύματα που έλαβα από γυναίκες, τα δυο τρία να ήταν από άνδρες. Ένα μήνυμα που ήταν λίγο συγκλονιστικό, πω πω πω Παναγία μου, ήταν για αυτό το περιστατικό που είχε γίνει στη Ρόδο. Και μου λέει μια κοπέλα, «εγώ είμαι η προηγούμενη σχέση του τύπου που σκότωσε και πρόλαβα να φύγω». Μου λέει, «είχα πάρει μέτρα και πρόλαβα να φύγω». Το οποίο μήνυμα αυτό ήταν συγκλονιστικό».

«Έχει συμβεί και σε μένα βίαιο περιστατικό σε σχέση αλλά χωρίς να φαίνεται τόσο πολύ. Δεν ήταν τόσο καθαρό. Υπάρχει βία στους ανθρώπους. Όλοι έχουμε βία. Δηλαδή υπάρχουν πολλές τοξικές σχέσεις που αν είσαι απ’ έξω, είτε παρατηρητής είτε το έχεις βιώσει εσύ αλλά έχεις πάρει απόσταση, σου είναι πια καθαρό ότι είναι κακοποιητικό. Είναι πολύ βαθύ το πρόβλημα» συμπλήρωσε.

Για τον ρόλο της στον Σασμό αναφέρει

«Θα ήθελα να κάνει πράγματα η ηρωίδα μου που δεν κάνει. Κυρίως μικροαντιδράσεις. Αλλά προσθέτω και αφαιρώ πράγματα και τα φέρνουμε πιο κοντά σε εμάς. Τα βαρύγδουπα πράγματα τα αφαιρώ, θεωρώ ότι δεν πάνε στον ρόλο της Αργυρώς. Όταν υποδύεσαι αρκετό έναν ρόλο, φτάνεις σε σημείο να γνωρίζεις καλύτερα τον ήρωά σου»

Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη ότι τα γυρίσματα για τον ρόλο της στον «Σασμό» έχουν γυριστεί στο παιδικό της δωμάτιο.

«Περνούσα πολλές ώρες στο παιδικό δωμάτιο να κάνω γυρίσματα αλλά μου ήταν πολύ οικείο. Δεν έβρισκαν σπίτι για την “Αργυρώ” οπότε το πρότεινα εγώ. Ήταν καρμικό γιατί βρέθηκα στο Μεταξουργείο με μια συνάδελφο και της είπα να κοιτάξουν το σπίτι μου και πήγαν στον πατέρα μου και το έκλεισαν. Είχαν δει τόσα σπίτια και δεν τους άρεσε κανένα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Του έχει αδυναμία και δεν κρύβεται – Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

«Μία μεγάλη απειλή θα επηρεάσει…» – Όλη η αλήθεια για την σχέση της Φαμέλη και του Αυγουστίδη στον Σασμό

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.