«Δεν γελάω…» – Η απάντηση κόλαφος της Έλενας Χριστοπούλου για τα κιλά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

September 30, 2022


Πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το Love Island, ωστόσο, στο twitter δεν τρένταρε μόνο τη ριάλιτι, αλλά και το όνομα του μοντέλου με τα σχόλια να μην είναι μόνο θετικά. Πολλοί ήταν εκείνη που σχολίασαν το βάρος της, μιας και το τελευταίο διάστημα έχει αδυνατίσει (δείτε εικόνες της με μαγιό).Η Έλενα Χριστοπούλου λοιπόν, που διάβασε όλα αυτά τα σχόλια στα social media, θέλησε να απα…


Πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το Love Island, ωστόσο, στο twitter δεν τρένταρε μόνο τη ριάλιτι, αλλά και το όνομα του μοντέλου με τα σχόλια να μην είναι μόνο θετικά. Πολλοί ήταν εκείνη που σχολίασαν το βάρος της, μιας και το τελευταίο διάστημα έχει αδυνατίσει (δείτε εικόνες της με μαγιό).

Η Έλενα Χριστοπούλου λοιπόν, που διάβασε όλα αυτά τα σχόλια στα social media, θέλησε να απαντήσει στον αέρα της εκπομπής Πρωινό μας.

Η απάντηση της Χριστοπούλου για τα σχόλια που δέχεται η Παπαγεωργίου

«Μου έστειλαν κάποια σχόλια για την Ηλιάνα, τα οποία δεν είχαν να κάνουν με την ομορφιά της αλλά με τα κιλά της. Γράφτηκαν πολλά. Είναι ένα αδύνατο κορίτσι, ο καθένας έχει τα γούστα του. Δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να πω αν είναι περισσότερο από όσο πρέπει, εάν αυτό πρέπει να συζητηθεί. Είναι μια κούκλα», σχολίασε η Φαίη Σκορδά.

Ενώ η Έλενα Χριστοπούλου ξέσπασε: «Γράφτηκαν πολλά, περίεργα και δυσνόητα. Το συζήτησα λίγο χθες με την Ηλιάνα, έτρωγε ένα burger εκείνη τη στιγμή και γελούσε. Δεν γελάω εγώ όμως. Αυτό το body shaming που λέμε, ένα κορίτσι που μπορεί να έχει λιγότερα κιλά απ’ όσο έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε δημιούργησε αυτά τα σχόλια. Μιλάμε για ένα κορίτσι που είναι μοντέλο, ήταν έτσι πάντα. Έτσι ζούσε στην Νέα Υόρκη, έτσι περπατούσε στις πασαρέλες, έτσι ξεκίνησε το GNTM. Μετά πήρε κάποια κιλά για κάποιους δικούς της λόγους.

Δεν ήταν καλά ψυχολογικά. Τότε έλεγαν ότι είναι έγκυος. Είναι ωραίο να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη και να πούμε εγώ ποιος είμαι που κρίνω την εμφάνιση και τα κιλά ενός ανθρώπου; Αρνούμαι την κακή συμπεριφορά και το body shaming/bullying στον κόσμο, όποιος είναι και αυτός. Τώρα είναι υγιέστατη, είναι στα κιλά της και είναι μια χαρά».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.