«Δεν θα πάρουμε την άδεια από κανένα σας, είναι ηλίθιο» – Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας στο “Πρωινό”

September 30, 2022


Το πρωί της Παρασκευής (30/9) η εκπομπή «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 ξεκίνησε με το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας όπου όσο περνάει ο καιρός οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές. Από την άλλη, να τονίσουμε πως ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας ετοιμάζεται να κάνει μηνύσεις σε δημοσιογράφους, (δε…


Το πρωί της Παρασκευής (30/9) η εκπομπή «Πρωινό» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 ξεκίνησε με το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας όπου όσο περνάει ο καιρός οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές.

Από την άλλη, να τονίσουμε πως ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας ετοιμάζεται να κάνει μηνύσεις σε δημοσιογράφους, (δείτε εδώ αναλυτικά σε ποιους πρόκειται να γίνουν).

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα που έφερε τα πάνω κάτω

«Σαν ομάδα έχουμε ρεπορτάζ με ονόματα για την Πισπιρίγκου και να πω και κάτι. Δεν έχω μιλήσει ποτέ αρνητικά για εκπομπή άλλου καναλιού. Ποτέ. Είναι μέσα στο DNA μου. Σε αυτόν τον κήπο της τηλεόρασης θεωρώ ότι είναι κουτό να σφαζόμαστε ο ένας με τον άλλον. Είναι ηλίθιο.

Ούτε έχω ψέξει κανένα για τον τρόπο που κάνει ρεπορτάζ. Ίσα ίσα του βγάζω το καπέλο και μπράβο του. Δεν θα πάρουμε την άδεια από κανένα ως εκπομπή, συγγνώμη κύριοι συνάδελφοι και μετά από 30 χρόνια εγώ δημοσιογραφίας… και όλοι εδώ οι συνάδελφοι!

Συγγνώμη γελάμε και δεν θα πάρουμε την άδεια από κανένα σας για το πως θα κάνουμε το ρεπορτάζ. Επίσης να σας πω ότι η άποψή μας για τη συγκεκριμένη υπόθεση της Πάτρας είναι διαμορφωμένη και διατυπωμένη με τον πιο κάθετο κι αταλάντευτο τρόπο από πέρυσι. Όχι παιχνιδάκια λοιπόν…».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.