Κατερίνα Καινούργιου: «Μήπως πληρώνω κάποιο τίμημα στην προσωπική μου ζωή»

September 27, 2023


Η γνωστή δικηγόρος, Γιάννα Παναγοπούλου, έγινε μητέρα σε ένα υγιέστατο αγοράκι! Οι τρυφερές ευχές της στην Κατερίνα Καινούργιου.Το πρωί της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου η δικηγόρος, Γιάννα Παναγοπούλου μίλησε στην Super Κατερίνα για τη γέννηση του γιου της, δίνοντας τρυφερή ευχή στην παρουσιάστρια.«Εγώ και ο μπέμπης σου ευχόμαστε από καρδιάς να αποκτήσεις ένα μωράκι σαν το δικό μας», ανέφερε η Γιάννα Π…


Η γνωστή δικηγόρος, Γιάννα Παναγοπούλου, έγινε μητέρα σε ένα υγιέστατο αγοράκι! Οι τρυφερές ευχές της στην Κατερίνα Καινούργιου.

Το πρωί της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου η δικηγόρος, Γιάννα Παναγοπούλου μίλησε στην Super Κατερίνα για τη γέννηση του γιου της, δίνοντας τρυφερή ευχή στην παρουσιάστρια.

«Εγώ και ο μπέμπης σου ευχόμαστε από καρδιάς να αποκτήσεις ένα μωράκι σαν το δικό μας», ανέφερε η Γιάννα Παναγοπούλου.

Και η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Με συγκινείτε τώρα. Ξέρετε πόσες φορές κάθομαι και σκέφτομαι – γιατί όλες μου οι φίλες τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει μανούλες – και λέω: “ρε συ μου πάνε όλα καλά στη δουλειά μου, δόξα τω Θεώ, προσπαθώ, έχω στηρίξει την οικογένειά μου”, και λέω: “μήπως πληρώνω κάποιο τίμημα στην προσωπική μου ζωή;” Με πιάνουν κάποιες ανασφάλειες».

Και της απάντησε η Γιάννα Παναγοπούλου: «Μας πιάνουν ενοχές πολλές φορές. Να ξέρεις, οι άνθρωποι που χαμογελούν και δίνουν χαρά, δεν έχουν ανασφάλειες και έχουν πίστη στο Θεό, ο Θεός θα τους ανταμείψει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.