Μυτιλήνη: Τροχαίο με παράσυρση πεζών – Ένας νεκρός και μια σοβαρά τραυματίας

April 29, 2024


Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση πεζών σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακή (28/4) στην Παναγιούδα Μυτιλήνης.Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένα φορτηγάκι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κινούμενο με ταχύτητα – σύμφωνα με πληροφορίες – βγήκε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και ανέβηκε σε πεζοδρόμιο, όπου παρέσυρε δύο πεζούς, έναν άνδρα και μία γυναίκα.Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Καρέ-κ…


Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση πεζών σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακή (28/4) στην Παναγιούδα Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένα φορτηγάκι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κινούμενο με ταχύτητα – σύμφωνα με πληροφορίες – βγήκε από την πορεία του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και ανέβηκε σε πεζοδρόμιο, όπου παρέσυρε δύο πεζούς, έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Καρέ-καρέ το τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα: Συγκλονίζει ο πατέρας του 31χρονου οδηγού – «Ήρθα και τον είδα πεθαμένο…» (video)

Ο 26χρονος άνδρας παρελήφθη από το ΕΚΑΒ χωρίς τις αισθήσεις και, λίγο αργότερα, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η γυναίκα, 22 ετών, εκσφενδονίστηκε και εγκλωβίστηκε κάτω από αυτοκίνητο και κάδους απορριμμάτων και χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί από την πυροσβεστική, ώστε να την παραλάβει το ασθενοφόρο.

Η κοπέλα, σοβαρά τραυματισμένη, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Βοστάνειο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Ελαφρά τραυματίες οι τρεις επιβαίνοντες των οχημάτων.

Για το τροχαίο σχηματίζεται δικογραφία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.