«Ένσημα στο λεπτό»: Τώρα μαθαίνεις πόσα σου έχουν «κολλήσει» εύκολα και γρήγορα μόνο με τον ΑΜΚΑ σου

September 27, 2023


Πιο εύκολο από ποτέ είναι πλέον να δει κάποιος πόσα ένσημα έχει μαζέψει, με μία απλή επίσκεψη στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα e-ΕΦΚΑ.Στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα www.efka.gov.gr/el. οι εργαζόμενοι μπορούν να δουν τα ένσημά τους με ένα απλό κλικ. Η σύνδεση γίνεται μέσω taxis και αυτό που πρέπει να κάνουν οι ασφαλισμένοι είναι απλώς να γράψουν τον ΑΜΚΑ τους.Με τη χρήση του ΑΜΚΑ μπορείτε να δείτε σε πραγμ…


Πιο εύκολο από ποτέ είναι πλέον να δει κάποιος πόσα ένσημα έχει μαζέψει, με μία απλή επίσκεψη στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα e-ΕΦΚΑ.

Στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα www.efka.gov.gr/el. οι εργαζόμενοι μπορούν να δουν τα ένσημά τους με ένα απλό κλικ. Η σύνδεση γίνεται μέσω taxis και αυτό που πρέπει να κάνουν οι ασφαλισμένοι είναι απλώς να γράψουν τον ΑΜΚΑ τους.

Με τη χρήση του ΑΜΚΑ μπορείτε να δείτε σε πραγματικό χρόνο, γρήγορα και εύκολα τα ένσημά σας.

Αναλυτικά τα βήματα:

1. Ατομικός λογαριασμός ασφάλισης

2. Σύνδεση στο TAXISNET

3. Αφού γράψετε το AΦΜ και το AΜΚΑ πηγαίνετε στην συνέχεια Οδηγίες Χρήσης – Πατήστε εδώ για την εμφάνιση του λογαριασμού σας

Τέλος βγαίνει αναλυτικά καρτέλα του ασφαλισμένου με όλα τα ένσημα και τις αποδοχές.

Έτσι, έχετε λοιπόν τη δυνατότητα να δείτε και να εκτυπώσετε το χρόνο ασφάλισης που έχετε τεκμηριώσει.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.