Η κόρη του Χρήστου Σπανού κάνει νέα καριέρα και η Ρούλα Ρέβη σχολιάζει

September 23, 2023


Η Μαρίνα Σπανού είναι η 20χρονη κόρη του ηθοποιού Χρήστου Σπανού και διαγράφει τη δική της πορεία. Η ομοιότητα, οι υπέροχες φωτογραφίες με τον μπαμπά της και η στήριξη της Ρούλας Ρέβη.Ο Χρήστος Σπανός και η σύζυγός του, Μελίνα Παιονίδου είναι ένα από τα πιο διακριτικά και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μετρούν 21 ολόκληρα χρόνια γάμου αφού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2002, σε …


Η Μαρίνα Σπανού είναι η 20χρονη κόρη του ηθοποιού Χρήστου Σπανού και διαγράφει τη δική της πορεία. Η ομοιότητα, οι υπέροχες φωτογραφίες με τον μπαμπά της και η στήριξη της Ρούλας Ρέβη.

Ο Χρήστος Σπανός και η σύζυγός του, Μελίνα Παιονίδου είναι ένα από τα πιο διακριτικά και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μετρούν 21 ολόκληρα χρόνια γάμου αφού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2002, σε ένα μικρό εκκλησάκι στα Βάτσα Κεφαλονιάς, με κουμπάρους τον Φωκά Ευαγγελινό και την Πίτσα Κουτουφά.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.