Δύσκολες ώρες για την Φαίη Σκορδά – Αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της πως…

September 23, 2022


Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με τις καταγγελίες για ηλεκτρονικές απάτες και όλο και περισσότερα άτομα έχουν πέσει θύματα επιτήδειων, που τους κλέβουν χρήματα μέσα από τον τραπεζικό λογαριασμό τους, όπως και η Παναγιώτα Βλαντή. Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 23/9, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της ότι παραλίγο να πέσει και εκείνη θύμα κλοπής, ωστόσο την έσωσε η τράπεζα.«Και…


Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με τις καταγγελίες για ηλεκτρονικές απάτες και όλο και περισσότερα άτομα έχουν πέσει θύματα επιτήδειων, που τους κλέβουν χρήματα μέσα από τον τραπεζικό λογαριασμό τους, όπως και η Παναγιώτα Βλαντή.

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 23/9, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της ότι παραλίγο να πέσει και εκείνη θύμα κλοπής, ωστόσο την έσωσε η τράπεζα.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά

«Και σε εμένα έτυχε ένα τέτοιο περιστατικό. Μου είχε έρθει μήνυμα για ένα δέμα που μου έλεγαν ότι υπάρχει μια επιπλέον χρέωση 2 ευρώ, επειδή το δέμα ερχόταν από Αμερική. Σου έρχεται μήνυμα αλλά το μήνυμα φαίνεται σαν να έρχεται από συγκεκριμένη ταχυδρομική εταιρεία. Δεν πρέπει να πατάμε πάνω στο link.

Εγώ πάτησα, έκανα τη μεταφορά, που ήταν 2 ευρώ, αλλά ευτυχώς η τράπεζα κατάλαβε ότι ήταν μια επικίνδυνη συναλλαγή και με πήρε τηλέφωνο» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.