«Έχω ήδη κινηθεί νομικά» – Τι συνέβη με την Ελένη Κοκκίδου

September 23, 2022


Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας και την Ελένη Μουστάκη μίλησε η Ελένη Κοκκίδου για την ηλεκτρονική απάτη στην οποία εμπλέκουν το όνομά της σε υποτιθέμενο διαφημιστικό με χάπια αδυνατίσματος.Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα πως έχει ήδη κινηθεί νομικά.«Έχει εμφανιστεί αυτό στο ίντερνετ εδώ και ένα μήνα. Δεν είναι με τη δική μου έγκριση, δεν γνώριζα τίποτα. Δείχνουν τη φωτογραφία μου, λένε ότ…


Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας και την Ελένη Μουστάκη μίλησε η Ελένη Κοκκίδου για την ηλεκτρονική απάτη στην οποία εμπλέκουν το όνομά της σε υποτιθέμενο διαφημιστικό με χάπια αδυνατίσματος.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα πως έχει ήδη κινηθεί νομικά.

Η αποκάλυψη της Ελένης Κοκκίδου για την ηλεκτρονική απάτη που έχει εμπλακεί

«Έχει εμφανιστεί αυτό στο ίντερνετ εδώ και ένα μήνα. Δεν είναι με τη δική μου έγκριση, δεν γνώριζα τίποτα. Δείχνουν τη φωτογραφία μου, λένε ότι εγώ δεν πιστεύω στους διατροφολόγους, ότι έκανα μήνυση, ότι έκανα δικαστήριο και κέρδισα 5 εκατομμύρια ευρώ. Έχω ήδη κινηθεί νομικά», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Κοκκίδου, η οποία πρόσφατα εξομολογήθηκε και τις δυσκολίες που έχει βιώσει στο χώρο της υποκριτικής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.