Νίκη Παλληκαράκη – «Η πατριαρχία, που ζούμε, δεν συγχωρεί εύκολα μια γυναίκα που είναι μόνη»

September 22, 2022


Η Νίκη Παλληκαράκη παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με αφορμή την δεύτερη σεζόν της παράστασης «Ανάμεσα σε δυο κόσμους». Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην προσωπική της ζωή, τον έρωτα, το γήρας και την απώλεια της μητέρας της. Πιο συγκεκριμένα, η Νίκη σημείωσε: «ότι αποφάσεις παίρνουμε έχουν να κάνουν με τα θέματα μας, τα συμπλέ…


Η Νίκη Παλληκαράκη παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με αφορμή την δεύτερη σεζόν της παράστασης «Ανάμεσα σε δυο κόσμους». Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην προσωπική της ζωή, τον έρωτα, το γήρας και την απώλεια της μητέρας της.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Νίκη σημείωσε: «ότι αποφάσεις παίρνουμε έχουν να κάνουν με τα θέματα μας, τα συμπλέγματα μας, τα κόμπλεξ μας, τις ανασφάλειες μας, τα σκοτάδια μας. Ότι έχω αποφασίσει να μου συμβεί δεν μου έχει συμβεί τυχαία. Ελάχιστα πράγματα είναι θέμα τύχης. Τον έρωτα δεν τον αποχαιρετάς ποτέ, πάντα σε συντροφεύει, αρκεί να αξίζει τον κόπο. Δεν έχω δηλαδή θέματα μοναξιάς και μοναχικότητας και ας το πληρώνω. Θέλω να στηρίζομαι στα πόδια μου και ας είναι το τίμημα καμιά φορά μεγάλο. Η πατριαρχία στην οποία ζούμε δεν συγχωρεί εύκολα μια γυναίκα που είναι μόνη της, ζει μοναχικά και αντισυμβατικά. Ας μη γελιόμαστε. Δεν το συγχωρεί εύκολα. Δεν είναι εύκολος ο δρόμος δηλαδή που έχεις να πορευτείς».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.