Οι δικαστές είδαν τα “κέρατα” του Ντόντα – Χαμογελά ξανά η Αθηνά Ωνάση…

September 22, 2022


Άδοξο και λυπηρό ήταν το τέλος του γάμου της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο, ο οποίος σημάδεψε τη ζωή της. Οι δυο τους έδωσαν σκληρή μάχη στα δικαστήρια, με τον αχόρταγο Βραζιλιάνο να ζητά δεκάδες εκατομμύρια, τα οποία δεν του έδωσε το δικαστήριο, μιας και η Αθηνά απέδειξε τις αλλεπάλληλες απιστίες του.Την αποκάλυψη έκανε το γερμανικό περιοδικό «Bunte», το οποίο σε δημοσίευμά του ανέφερε πως ο Αλβάρο …


Άδοξο και λυπηρό ήταν το τέλος του γάμου της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο, ο οποίος σημάδεψε τη ζωή της. Οι δυο τους έδωσαν σκληρή μάχη στα δικαστήρια, με τον αχόρταγο Βραζιλιάνο να ζητά δεκάδες εκατομμύρια, τα οποία δεν του έδωσε το δικαστήριο, μιας και η Αθηνά απέδειξε τις αλλεπάλληλες απιστίες του.

  • Το διαζύγιο του πρώην ζευγαριού βγήκε τελικά κοινή συναινέσει ύστερα από έναν θυελλώδη χρόνο μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών κι απαιτήσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Αθήνα και Ντόντα βρήκαν τελικά τη χρυσή τομή και πήραν επισήμως διαζύγιο.

Την αποκάλυψη έκανε το γερμανικό περιοδικό «Bunte», το οποίο σε δημοσίευμά του ανέφερε πως ο Αλβάρο Μιράντα και η Αθηνά Ωνάση «τα βρήκαν ειρηνικά». Σε δικαστική αίθουσα του Βελγίου οι δικηγόροι τους έδωσαν τα χέρια τους. Οι ίδιοι βέβαια δεν παρέστησαν στην δίκη.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Αθηνά Ωνάση παρουσίασε στο δικαστήριο έναν κόκκινο φάκελο τον οποίο της τον είχε δώσει ο επί χρόνια συνεργάτης της Αλέξης Μανθεάκης, στον οποίο υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία για τη διπλή ζωή του Ντόντα με Βελγίδα κολ γκερλ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.