Στέλιος Κουδουνάρης: Αποκαλύψεις για το ρούχο της Silia Kapsis στην Eurovision – Τι θα συμβεί τη βραδιά του τελικού

May 9, 2024


Το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα 7/5 διεξάχθηκε η πρώτη φάση του ημιτελικού για την Eurovision 2024 (δείτε εδώ ποιες χώρες προκρίθηκαν) με την Silia Kapsis που εκπροσωπεί την Κύπρο να εντυπωσιάζει με την σκηνική της παρουσία (δείτε την εδώ).Η νεαρή τραγουδίστρια ανέβηκε στην σκηνή του Μάλμε στη Σουηδία και απέσπασε πολύ καλές κριτικές τόσο με τη φωνή και το κομμάτι της, όσο και με το act, που έχει πρ…


Το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα 7/5 διεξάχθηκε η πρώτη φάση του ημιτελικού για την Eurovision 2024 (δείτε εδώ ποιες χώρες προκρίθηκαν) με την Silia Kapsis που εκπροσωπεί την Κύπρο να εντυπωσιάζει με την σκηνική της παρουσία (δείτε την εδώ).

Η νεαρή τραγουδίστρια ανέβηκε στην σκηνή του Μάλμε στη Σουηδία και απέσπασε πολύ καλές κριτικές τόσο με τη φωνή και το κομμάτι της, όσο και με το act, που έχει προετοιμάσει εδώ και καιρό με την ομάδα της.

Όσο για την ενδυματολογική επιλογή πίσω από αυτήν κρύβεται ο Στέλιος Κουδουνάρης με τον ίδιο να μιλάει την Τετάρτη του Πάσχα 8/5 στην εκπομπή Fay’s Time κάνοντας αποκαλύψεις για το ρούχο της Silia και για το αν θα βρεθεί μαζί της τη βραδιά του μεγάλου τελικού, στον οποίο και προκρίθηκε.

Δείτε επίσης: Eurovision 2024: Ποια είναι η Silia Kapsis – Η καταγωγή της, οι γονείς της με τα… μεγάλα ονόματα και τα παιδικά της χρόνια

Οι δηλώσεις του Στέλιου Κουδουνάρη για την επιμέλεια της Silia Kapsis

«Η αλήθεια είναι ότι αυτό θέλαμε για το ρούχο, να είναι κοριτσίστικο, δηλαδή είναι ένα κορίτσι 17 ετών, όπως και όλα τα παιδιά είναι πολύ νεαρά. Το concept είναι να έχουν ένα look σαν να είναι σε μια σχολική εκδρομή, σε ένα γuμναστήριο, σαν να χορεύουν μόνοι τους και να είναι κάτι αγνό και πάρα πολύ λιτό. Για να βγει προς τα έξω η νεανική ενέργεια, χωρίς καθόλου περιττά στολίδια και εφέ. Επιλέξαμε το λευκό χρώμα.

Δεν θα πάω στον τελικό, δυστυχώς δεν θα είμαι εκεί, αλλά τα ρούχα είναι έτοιμα, υπάρχει μαζί της μια ομάδα που την προσέχει πάρα πολύ, είναι μαζί η μαμά της και γενικά το ρούχο δεν έχει κάποια ειδική απαίτηση», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.