«Δεν χρειάζεται…» – Η απάντηση του Ιεροκλή Μιχαϊλίδη στη δημόσια συγγνώμη του Ρόκκου

September 11, 2022


Μια παρεξήγηση φαίνεται να συνέβη τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Ιεροκλή Μιχαϊλίδη και τον Στέλιο Ρόκκο, καθώς και οι δύο συμμετείχαν σε δύο διαφορετικές εκδηλώσεις, την ίδια ημέρα και ώρα στη Θεσσαλονίκη, σε ανοιχτό σημείο με μικρή μεταξύ τους απόσταση.Έτσι λοιπόν, ο ηθοποιός, που δεν κατάφερε να διεξάγει άρτια την παράσταση στην οποία συμμετείχε στο τέλος της βραδιάς έκανε ένα δημόσιο ξέσπα…


Μια παρεξήγηση φαίνεται να συνέβη τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Ιεροκλή Μιχαϊλίδη και τον Στέλιο Ρόκκο, καθώς και οι δύο συμμετείχαν σε δύο διαφορετικές εκδηλώσεις, την ίδια ημέρα και ώρα στη Θεσσαλονίκη, σε ανοιχτό σημείο με μικρή μεταξύ τους απόσταση.

Έτσι λοιπόν, ο ηθοποιός, που δεν κατάφερε να διεξάγει άρτια την παράσταση στην οποία συμμετείχε στο τέλος της βραδιάς έκανε ένα δημόσιο ξέσπασμα επί της σκηνής, λόγω της κακής διοργάνωσης των φεστιβάλ. Από την άλλη ο τραγουδιστής ζήτησε μέσω του Πρωινού συγγνώμη, ενώ ο Ιεροκλής το Σάββατο 10/9 από το Οpen Weekend εξήγησε, πως δεν τα έβαλε με τον τραγουδιστή αλλά με τους διοργαβωτές.

Οι δηλώσεις του Ιεροκλή Μιχαϊλίδη για την παρεξήγηση με τον Στέλιο Ρόκκο

«Το ξέρω κι από άλλους θιάσους ότι ένα πράγμα που συμβαίνει κυρίως στο Θέατρο Κήπου, που είναι το μικρό θέατρο της πόλης, δεν ελέγχουν οι αρμόδιοι να μη συνλειτουργούν και συνυπάρχουν δύο παραστάσεις, ο οποίες συγκρούονται. Με τον Ρόκκο δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον άνθρωπο και μάλιστα δεν βλέπω και το λόγο που βγήκε και ζήτησε συγγνώμη.

Δεν χρειάζεται. Δεν έφταιγε ο άνθρωπος. Είπαν στους μουσικούς να παίξουν. Δεν έχει καμία ευθύνη, προς Θεού» είπε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

«Τον ευχαριστούμε θερμά για την ευαισθησία του. Εκνευρίστηκα γιατί τα 2./3 του θιάσου αλλά κι οι θεατές είναι φιλοξενούμενοι κι εμείς είμαστε οικοδεσπότες. Δεν είναι δυνατόν να μην οργανωθούν σωστά η παράσταση με τη συναυλία.

Αυτό συμβαίνει σε όλες τις πόλεις, να ακούγεται μια μουσική από μακριά αλλά τόσο όσο. Εδώ μιλάμε για παραστάσεις που δεν μπορείς να μιλήσεις. Ακούς μια άσχετη μουσική με την παράσταση και χρειάζεται ατμόσφαιρα και παύσεις».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.