Τατιάνα Μπλάτνικ: Το ιδιαίτερο χωριό που επισκέφτηκε και η φιλοξενία

September 6, 2023


Η Τατιάνα αγαπά να ταξιδεύει στην Ελλάδα και δεν το κρύβει.Στις 27 Αυγούστου η σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ, Τατιάνα Μπλάτκνικ έγινε 43 ετών ενώ στις 25 Αυγούστου το ζευγάρι συμπλήρωσε 13 χρόνια γάμου. Γνωστή λάτρης της Ελλάδας, η Τατιάνα απόλαυσε τις τελευταίες ημέρες ένα ιδιαίτερο road trip στην Αιτωλοακαρνανία παρέα με την ομάδα του Breath, του οργανισμού που έχει συστήσει για να βοηθά ανθρ…


Η Τατιάνα αγαπά να ταξιδεύει στην Ελλάδα και δεν το κρύβει.

Στις 27 Αυγούστου η σύζυγος του Νικόλαου Γλύξμπουργκ, Τατιάνα Μπλάτκνικ έγινε 43 ετών ενώ στις 25 Αυγούστου το ζευγάρι συμπλήρωσε 13 χρόνια γάμου. Γνωστή λάτρης της Ελλάδας, η Τατιάνα απόλαυσε τις τελευταίες ημέρες ένα ιδιαίτερο road trip στην Αιτωλοακαρνανία παρέα με την ομάδα του Breath, του οργανισμού που έχει συστήσει για να βοηθά ανθρώπους με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.