Καταδικάστηκε ο Γρηγόρης Ψαριανός – Θα καταβάλει 4.000 ευρώ στη Ραλλία Χρηστίδου

September 6, 2022


Καταδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για την ψευδή και σeξιστική ανάρτησή του κατά της Ραλλίας Χρηστίδου, ο Γρηγόρης Ψαριανός.Όπως αναφέρει η απόφαση ο μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο το…


Καταδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για την ψευδή και σeξιστική ανάρτησή του κατά της Ραλλίας Χρηστίδου, ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Όπως αναφέρει η απόφαση ο μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του Παναγιώτη Πικραμμένου υποχρεούται να καταβάλει το ποσό των 4.000 ευρώ (με τον νόμιμο τόκο από την επίδοση της αγωγής) στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης επιβάλλει να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα της ενάγουσας, τα οποία είναι 400 ευρώ.

«Ο μετακλητός του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γρ. Ψαριανός καταδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για τις ψευδείς, συκοφαντικές, προσβλητικές και σeξιστικές αναρτήσεις που έκανε σε βάρος μου τον Ιούλιο του 2020.

Πάλι οι «Άριστοι» πήραν «Άριστα» Δέκα», έγραψε στη σχετική ανάρτησή της η Ραλλία Χρηστίδου.

Καταδικάστηκε ο Γρηγόρης Ψαριανός - Υποχρεούται να καταβάλει το ποσό των 4.000 ευρώ στη Ραλλία Χρηστίδου
Καταδικάστηκε ο Γρηγόρης Ψαριανός - Υποχρεούται να καταβάλει το ποσό των 4.000 ευρώ στη Ραλλία Χρηστίδου

 

 

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.