Νίκος Κουρής – Σπάνια φωτογραφία με τον γιο του

August 27, 2023


Ο Νίκος Κουρής είναι ηθοποιός με μακρά πορεία στο θέατρο αλλά και την τηλεόραση. Αποφεύγει τη δημοσιότητα κι παρότι έχει λογαριασμό στο Instagram, οι περισσότερες αναρτήσεις του αφορούν στη δουλειά του.   «Έδωσα περισσότερη σημασία στη σύντροφο μου και στον γιο μας, Πέτρο, γιατί τους είχα παραγκωνίσει, τους είχα αποκομμένους από τη ζωή μου. Με το γιο μου, επειδή τα παιδιά έχουν άλλες απα…


Ο Νίκος Κουρής είναι ηθοποιός με μακρά πορεία στο θέατρο αλλά και την τηλεόραση. Αποφεύγει τη δημοσιότητα κι παρότι έχει λογαριασμό στο Instagram, οι περισσότερες αναρτήσεις του αφορούν στη δουλειά του.

 

  • Παρότι με την Έλενα Τοπαλίδου, τη γυναίκα της ζωής του και μητέρα του παιδιού του, είναι μαζί εδώ και 18 χρόνια, σπάνια φωτογραφίζονται μαζί, πόσο μάλλον δημοσιεύουν φωτογραφίες στο Instagram. Όσο για την προσωπική τους ζωή, μόλις τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός άρχισε να μιλά πιο ελεύθερα σε συνεντεύξεις του. Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» είχε πει για τον 16χρονο γιο του και τη σύντροφό του:

 

«Έδωσα περισσότερη σημασία στη σύντροφο μου και στον γιο μας, Πέτρο, γιατί τους είχα παραγκωνίσει, τους είχα αποκομμένους από τη ζωή μου. Με το γιο μου, επειδή τα παιδιά έχουν άλλες απαιτήσεις και διαδρομές, δεν επέτρεπα στον εαυτό μου να χάνεται γιατί είμαι πολύ ευσυνείδητος & φιλότιμος. Τώρα ανοίγομαι στους ανθρώπους, είμαι πιο γενναιόδωρος, ξεχνάω το πρόβλημα μου & έτσι «χρησιμοποιώ» τους ανθρώπους που με αγαπούν, τους αφήνω να με βοηθήσουν».

«Είμαι πολύ καλύτερα και στην οικογενειακή μου ζωή με την Έλενα και τον Πέτρο, γιατί έχω αλλάξει, έχω αλλάξει, έχω μετατοπιστεί», παραδέχθηκε ο ηθοποιός. Για πρώτη φορά ο ηθοποιός μοιράστηκε στον λογαριασμό του μια κοινή φωτογραφία με τον γιο του. Οι δυο τους έχουν φόντο τη βιβλιοθήκη και κοιτάζονται στα μάτια. Η ομοιότητά τους, προφανής. Eίναι η πρώτη φορά – επίσης- που η ηθοποιός και χορεύτρια αναρτά στον λογαριασμό της φωτογραφίες του Νίκου Κουρή και του γιου τους.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.