Πόσα χρήματα θα πάρει ο πρώην σύζυγος της Britney Spears τελικά;

August 25, 2023


Το ισχυρό προγαμιαίο συμβόλαιο της Britney Spears θα αφήσει χωρίς δεκάρα τσακιστή τον πρώην σύζυγό της.Ο χωρισμός της Britney Spears από τον μέχρι πρότινος σύζυγό της Sam Asghari είναι πλέον οριστικός και οι φήμες για τα αστρονομικά ποσά που θα λάβει ο Sam μετά το διαζύγιο δίνουν και παίρνουν. Φαίνεται όμως πως ο Sam κινδυνεύει να μην πάρει δεκάρα τσακιστή από την Britney, ακόμα κι αν η ποπ σταρ α…


Το ισχυρό προγαμιαίο συμβόλαιο της Britney Spears θα αφήσει χωρίς δεκάρα τσακιστή τον πρώην σύζυγό της.

Ο χωρισμός της Britney Spears από τον μέχρι πρότινος σύζυγό της Sam Asghari είναι πλέον οριστικός και οι φήμες για τα αστρονομικά ποσά που θα λάβει ο Sam μετά το διαζύγιο δίνουν και παίρνουν. Φαίνεται όμως πως ο Sam κινδυνεύει να μην πάρει δεκάρα τσακιστή από την Britney, ακόμα κι αν η ποπ σταρ αποφασίσει να μιλήσει για το διαζύγιό της στην αυτοβιογραφία της που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2023.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.