Μαριάντα Πιερίδη – «Μίλησα με ειλικρίνεια στο παιδί μου για τον επόμενό μου σύντροφο»

August 23, 2023


Η Μαριάντα Πιερίδη συστήθηκε δισκογραφικά στο ελληνικό κοινό το 2002 μέσα από την κυκλοφορία του τραγουδιού «Σ’ Αγαπώ», σε μουσική του Αλέξανδρου Βουραζέλη και στίχους της Ναταλίας Γερμανού, το οποίο έγινε «ύμνος» στα κλαμπ και τα ραδιόφωνα της εποχής, χαρίζοντάς της την επόμενη χρονιά το βραβείο Αρίων για την Καλύτερη Πρωτοεμφανιζόμενη Καλλιτέχνη.Ακολούθησαν προσωπικοί δίσκοι και συνεργασίες με κ…


Η Μαριάντα Πιερίδη συστήθηκε δισκογραφικά στο ελληνικό κοινό το 2002 μέσα από την κυκλοφορία του τραγουδιού «Σ’ Αγαπώ», σε μουσική του Αλέξανδρου Βουραζέλη και στίχους της Ναταλίας Γερμανού, το οποίο έγινε «ύμνος» στα κλαμπ και τα ραδιόφωνα της εποχής, χαρίζοντάς της την επόμενη χρονιά το βραβείο Αρίων για την Καλύτερη Πρωτοεμφανιζόμενη Καλλιτέχνη.

Ακολούθησαν προσωπικοί δίσκοι και συνεργασίες με κορυφαία ονόματα στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας μέχρι το 2013, οπότε και η ίδια αποφάσισε να αποσυρθεί από τον χώρο. Το 2014 έφερε στον κόσμο τον γιο της, Νικόλα, καρπό του έρωτά της με τον μουσικό και tattoo artist, Νέστωρα Φωτιάδη, ενώ τον Ιανουάριο του 2017 παντρεύτηκε τον σεφ, Δημήτρη Κατριβέση.

Για την περίοδο που ξεκινούσε το τραγούδι αλλά και τη μετάβαση που έκανε αργότερα στη ζωή της μίλησε η ίδια στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά, με αφορμή την παρουσίαση της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» που της προέκυψε φέτος στο ΟΡΕΝ.

«Κακόβουλα σχόλια υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα, ειδικά σε έναν χώρο όπως η τηλεόραση. Στο ξεκίνημα της καριέρας μου ως τραγουδίστρια, τα κακά σχόλια έδιναν και έπαιρναν. Ωστόσο, δεν με πτόησαν ποτέ», δηλώνει η Μαριάντα Πιερίδη.

«Μετά από 24 χρόνια είμαι και πάλι εδώ, για να κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Δεν θα δώσω βάση σε κακοπροαίρετα σχόλια, γιατί πάντοτε προέρχονται από πικραμένους από τη ζωή ή αργόσχολους ανθρώπους», σχολιάζει η τραγουδίστρια.

«Το παιδί έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου να χωρίσω. Μπορεί όλα να μου το έδειχναν πριν αλλά το αμελούσα. Το «έλα μωρέ, δεν βαριέσαι» κόβεται μαχαίρι, όταν γεννιέται το παιδί κι εσύ πρέπει να το κάνεις ευτυχισμένο», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μαριάντα Πιερίδη.

«Μόνο με ειλικρίνεια του μίλησα για τον επόμενο σύντροφο που βρέθηκε στο πλάι μου. Εξάλλου, αν πεις κάποιο ψέμα στο παιδί, θα το καταλάβει. Αν θες το παιδί σου να είναι ειλικρινές απέναντί σου, πρέπει να είσαι κι εσύ μαζί του», καταλήγει η τραγουδίστρια.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.