Το συγκινητικό ποστ της Κελεκίδου για τη συμπλήρωση 3 χρόνων από το χαμό του πατέρα της

August 23, 2022


Τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Κέλλυ Κελεκίδου έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα.Μάλιστα, πριν λίγο η Κέλλυ Κελεκίδου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instag…


Τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Κέλλυ Κελεκίδου έχασε τον πολυαγαπημένο της πατέρα.

  • Η τραγουδίστρια μπορεί να έχει μία υγιή καθημερινότητα ωστόσο δεν ξεχνά ποτέ τον γλυκό μπαμπά της που του είχε τεράστια αδυναμία.

Μάλιστα, πριν λίγο η Κέλλυ Κελεκίδου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από το θάνατο του πατέρα της.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο με κοινές τους στιγμές και συγκίνησε με τα λόγια καρδιάς της: «Πέρασαν 3 χρόνια…. Μακάρι να γινόταν κάτι μαγικό και όλα μα ήταν ψέμα! Σε ευχαριστώ για όλα, σε ευχαριστώ που ήσουν και θα είσαι ο πατέρας μου! Θα σε αγαπώ για πάντα!».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.