Φωτιά – Παπαγεωργίου – Η συγκλονιστική φωτογραφία από το Θησείο – «Είμαστε με τα καλά μας;»

August 22, 2023


Η φωτιά στη Χασιά φαίνεται πώς έχει γίνει αντιληπτή με γuμνό μάτι από κάθε γωνιά τις Αττικής, με τους καπνούς να έχουν «πνίξει» την πόλη.Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μαζί με τη Δανάη Μιχαλάκη κατέβηκαν στο Θησείο για να απολαύσουν την απογευματινή τους βόλτα.Μόνο που η εικόνα που αντίκρισαν τους έκαναν να ξεσπάσουν για όσα δεν λέγονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.Μέσα από ανάρτησή του ο ηθοποιός ξεσπά κ…


Η φωτιά στη Χασιά φαίνεται πώς έχει γίνει αντιληπτή με γuμνό μάτι από κάθε γωνιά τις Αττικής, με τους καπνούς να έχουν «πνίξει» την πόλη.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μαζί με τη Δανάη Μιχαλάκη κατέβηκαν στο Θησείο για να απολαύσουν την απογευματινή τους βόλτα.

Μόνο που η εικόνα που αντίκρισαν τους έκαναν να ξεσπάσουν για όσα δεν λέγονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Μέσα από ανάρτησή του ο ηθοποιός ξεσπά και δείχνει τους πυκνούς καπνούς που βρίσκονται μπροστά του.

«Αυτή η εικόνα είναι τραβηγμένη από το Θησείο και δυστυχώς μιντιακά παίζει ψιλομούγκα. Είμαστε με τα καλά μας;;;;», γράφει στην ανάρτησή του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.