36χρονη κατήγγειλε τον 53χρονο σύντροφό της για ομαδικό βιασμό και εξαναγκασμό σε ανταλλαγή συντρόφων

August 20, 2023


Μία 36χρονη καταγγέλλει ότι ο 53χρονος σύντροφός της ότι την εξανάγκαζε σε ομαδικούς βιασμούς και ανταλλαγές συντρόφων, κάτω από απειλές και ξύλο.Η 36χρονη αποφάσισε να μιλήσει στην Ασφάλεια, όταν δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους, ο πρώην σύντροφός της προκάλεσε ζημιές στο όχημά της, μη μπορώντας να δεχτεί το τέλος της σχέσης.Από την πλευρά του, ο 53χρονος ισχυρίζεται ότι υπάρχουν βίντεο και φωτογρ…


Μία 36χρονη καταγγέλλει ότι ο 53χρονος σύντροφός της ότι την εξανάγκαζε σε ομαδικούς βιασμούς και ανταλλαγές συντρόφων, κάτω από απειλές και ξύλο.

Η 36χρονη αποφάσισε να μιλήσει στην Ασφάλεια, όταν δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους, ο πρώην σύντροφός της προκάλεσε ζημιές στο όχημά της, μη μπορώντας να δεχτεί το τέλος της σχέσης.

Από την πλευρά του, ο 53χρονος ισχυρίζεται ότι υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι όλα γίνονταν με την σύμφωνη γνώμη της 36χρονης και δεν άσκησε καμία πίεση.

Όπως ανέφερε το Mega, η 36χρονη κατήγγειλε πως πολλές φορές ο 53χρονος την εξανάγκαζε με απειλές σε βραδιές swinging, δηλαδή ανταλλαγής συντρόφων με άλλα ζευγάρια, χωρίς εκείνη να το επιθυμεί.

Η 36χρονη ανακάλυψε πρόσφατα ότι ο 53χρονος είχε διπλή ζωή

Μάλιστα, η ίδια υποστηρίζει ότι πριν από λίγο καιρό ανακάλυψε ότι ο 53χρονος σύντροφός της έκανε διπλή ζωή, καθώς είναι παντρεμένος μ’ ένα παιδί 22 ετών, γεγονός που αγνοούσε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.