Με μώλωπες σε όλο της το κορμί – Οι φωτογραφίες της Ατζελίνα Τζολί που προδίδουν τις βιαιοπραγίες του Μπράντ Πιτ

August 19, 2022


Μετά την αποκάλυψη πως η Τζολί βρισκόταν πίσω από την καταγγελία για τον Μπάντ Πιτ στο FBI, η ηθοποιός στην προσπάθειά της να αποδείξει πως όσα έχει υποστηρίξει κατά καιρούς σχετικά με την ενδοοικογεν…


Μετά την αποκάλυψη πως η Τζολί βρισκόταν πίσω από την καταγγελία για τον Μπάντ Πιτ στο FBI, η ηθοποιός στην προσπάθειά της να αποδείξει πως όσα έχει υποστηρίξει κατά καιρούς σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία που έχει υποστεί στο πλευρό του πρώην συζύγου της, δημοσίευσε φωτογραφίες με μώλωπες στο σώμα της που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Στη δημοσιότητα λοιπόν βγήκαν φωτογραφίες με τους μώλωπες στο σώμα της, μετά τον καβγά με τον Πιτ, και η ίδια ισχυρίζεται ότι υπέστη αυτά τα τραύματα, κατά τη διάρκεια του καβγά της με τον Μπραντ Πιτ στο ιδιωτικό τους τζετ το 2016 με αφορμή μία φράση του για τα παιδιά τους.

Χαμός με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ατζελίνα Τζολί

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, η ηθοποιός υπέστη αυτά τα τραύματα, κατά τη διάρκεια του καβγά της με τον Μπραντ Πιτ στο ιδιωτικό τους τζετ το 2016. Όπως είχε καταθέσει στην αναφορά της για το FBI, ο ηθοποιός «την άρπαξε από το κεφάλι, τους ώμους και την ταρακουνούσε, φωνάζοντάς της πως δεν είναι εκείνη ο αρχηγός της οικογένειας».

Τη στιγμή εκείνη, μπροστά στη σκηνή βρίσκονταν δύο από τα παιδιά του ζευγαριού -χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ποια- και τη ρώτησαν κλαίγοντας «είσαι καλά μαμά;». Τη στιγμή εκείνη, ο Πιτ βγήκε εκτός ορίων και άρχισε να τους φωνάζει πως: «Όχι, η μαμά δεν είναι καλά. Καταστρέφει αυτή την οικογένεια, είναι τρελή».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, στη συνέχεια ένα από τα δύο παιδιά του ανταπάντησε «όχι δεν είναι, εσύ είσαι τρελός», με τον ηθοποιό να εξοργίζεται. Τότε, θέλοντας να τον σταματήσει και να προστατεύσει τα παιδιά της, τον έσπρωξε πίσω στα καθίσματα και τα τραύματα στην πλάτη και τον αγκώνα της είναι τα αποτελέσματα της «μάχης» τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Page Six, τα έγγραφα που κατέθεσε η Τζολί στις Αρχές αναφέρουν επίσης ότι η αφορμή για τον μεγάλο καβγά που ξέσπασε ανάμεσά τους ήταν μία συγκεκριμένη φράση του Πιτ για το ένα από τα παιδιά τους.

Την απάτησε ο άνδρας της πάνω από μια φορά και βρήκε αλλού αγκαλιά – Με αυτή φημολογείται πως έχει σχέση ο Μπράντ Πιτ

Σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση στο Hollywood πως η Έμιλι Ρατακόφσκι πήρε διαζύγιο από τον Sebastian Bear-McClard, με τον οποίο στις αρχές του 2021 απέκτησαν ένα γιο. Η κύρια αιτία που επέλεξαν χωριστούς δρόμους ήταν διότι ο πρώην σύζυγός της την είχε απατήσει.

Ωστόσο, όπως φαίνεται το γνωστό μοντέλο δεν πτοήθηκε αρκετά καθώς σύμφωνα με πολλές ανώνυμες πηγές, ο Μπραντ Πιτ έχει προσφέρει έναν ώμο παρηγοριάς στην ίδια.

Σύμφωνα με τα όσο κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, οι δυο τους έχουν δειπνήσει στην «ιδιωτική αίθουσα» ενός «ιδιαίτερα πολυτελούς Παριζιάνικου εστιατορίου», καθώς και στο City’s Pearl Oyster Bar της Νέας Υόρκης. Άραγε θα είναι το επόμενο ζευγάρι της ξένης showbiz που θα “κλέψει” τις εντυπώσεις;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αντζελίνα Τζολί: Ανατροπή με την κηδεμονία των παιδιών της

Αντζελίνα Τζολί: Καταγγέλλει τον Μπραντ Πιτ για ενδοοικογενειακή βία

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.