Της κρατά την κοιλίτσα και την φιλά στον λαιμό – Η δημόσια εξομολόγηση του Αλεξάνδρου στην Τούνη

August 14, 2022


Τα λόγια είναι πολύ λίγα μπροστά στις στιγμές ευτυχίας που βιώνουν τόσο η Ιωάννα Τούνη όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι οποίοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Κρήτη, λίγο καιρό πριν κρατήσουν στα…


Τα λόγια είναι πολύ λίγα μπροστά στις στιγμές ευτυχίας που βιώνουν τόσο η Ιωάννα Τούνη όσο και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι οποίοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Κρήτη, λίγο καιρό πριν κρατήσουν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδάκι, το οποίο θα είναι αγοράκι!

Το ζευγάρι μέσα από κοινά στιγμιότυπα που μοιράζονται από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιγράφουν τον ενθουσιασμό τους για το γεγονός, όπως και η Ιωάννα η οποία λίγο νωρίτερα δημοσίευσε ένα βίντεο δείχνοντας πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την Τούνη

Με μια τρυφερή φωτογραφία κρατώντας απαλά την κοιλιά της και φιλώντας την στο λαιμό δίπλα στην πισίνα της έγραψε: «I am 101% full in love with you» και η αλήθεια είναι πως είναι από τα πιο ωραία πράγματα που είδαμε σήμερα…

Βίντεο από το party για το φύλο του μωρού τους

Την Τετάρτη 10/8 η Ιωάννα Τούνη γιόρτασε στην θάλασσα τα γενέθλια της μαζί με τους κολλητούς της φίλους. Σβήνοντας 4 τούρτες η instagrammer έγινε 29 ετών. Ωστόσο, το πιο όμορφο δώρο θα έρθει σε περίπου 6 μήνες από τώρα, αφού περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Μετά λοιπόν το party για τα γενέθλια της, οι φίλες της της ετοίμασαν και party για το φύλο του μωρού που περιμένει. Το ζευγάρι δεν γνώριζε αν περιμένει αγοράκι ή κοριτσάκι και θέλησαν να το μάθουν μαζί με τους φίλους τους.

Όπως αποκαλύφθηκε μέσω stories στο Instagram Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου περιμένουν αγοράκι και όχι κοριτσάκι όπως πίστευαν πολλοί στο διαδίκτυο.

Μόλις αποκαλύφθηκε το φύλο, επικράτησε χαμός! Το μοντέλο και παρουσιαστής ούρλιαζε από τη χαρά του, ενώ έπαιρνε τους κολλητούς του φίλους να τους το πει. Δεν σταμάτησε να το χαίρεται και να χορεύει, αφού από την αρχή ήθελε αγόρι.

Αμέσως μετά την αποκάλυψη του φύλου άνοιξαν και οι πρώτες σαμπάνιες, αλλά και οι βουτιές στη θάλασσα, ενώ η μουσική έπαιζε στη διαπασών.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με πελώρια ρόζ τούρτα και φουσκωμένη κοιλίτσα – Γενέθλια στην παραλία για την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη

Ασυγκράτητοι Τούνη και Αλεξάνδρου – Τα “καuτά” φιλιά στο στόμα σε νυχτερινή έξοδο λίγο πριν γίνουν γονείς

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.