Χωρίς το πάνω μέρος από το μαγιό της αγναντεύοντας το ηλιοβασίλεμα – Η topless ανάρτηση της Καινούργιου που “έριξε” το Instagram

August 14, 2022


Είναι από τις πιο ρομαντικές ψυχές που υπάρχουν και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς με ευκολία ειδικότερα αν την παρακολουθεί στην τηλεόραση και στις δηλώσεις της, ή αν την ακολουθεί στα μέσα κοινω…


Είναι από τις πιο ρομαντικές ψυχές που υπάρχουν και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς με ευκολία ειδικότερα αν την παρακολουθεί στην τηλεόραση και στις δηλώσεις της, ή αν την ακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη ξανά, περνά πολύ όμορφες στιγμές κάνοντας διακοπές.

Αυτές τις μέρες η παρουσιάστρια επέλεξε το νησί της Πάρου, από όπου μας δείχνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όμορφα στιγμιότυπα από το όμορφο νησί των Κυκλάδων.

Η topless φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου

Κάνοντας λοιπόν μία ανέμελη πλεξίδα τα μαλλιά και topless απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα της Πάρου, αγναντεύοντας πέρα τον ορίζοντα, σε ένα πραγματικά τοπίο βγαλμένο από παραμύθι.

Η topless ανάρτηση της Καινούργιου που 'έριξε' το Instagram

Με νέο άντρα στο πλευρό της στην Πάρο

Η προσωπική ζωή της φαίνεται πως έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης για φέτος το καλοκαίρι. Τα φώτα έπεσαν πάνω στην παρουσιάστρια μετά τον χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και τώρα νέες φήμες τη θέλουν να έχει άλλο άνδρα στο πλευρό της.

Λίγες ώρες πριν κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βρίσκεται στην Κέρκυρα όπου και εθεάθη με νέο πρόσωπο (δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες), ενώ πριν από λίγο, η Soula Glamorous αποκάλυψε μέσα από το Instagram της πως σύμφωνα με πληροφορίες και η Κατερίνα Καινούργιου κάνει διακοπές με κάποιον στην Πάρο.

Κατερίνα Καινούργιου Πάρος

Μπορεί οι φήμες να τη θέλουν να έχει κάποιον στο πλευρό της στο ταξίδι της στις Κυκλάδες, ωστόσο μάλλον κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Πάρο μαζί με τις φίλες της και χθες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα τέλειο βίντεο στο οποίο τραγουδάει καψουροτράγουδα μέσα στο αμάξι με την παρέα της (δείτε το εδώ).

Επομένως ναι, η Κατερίνα Καινούργιου ξεπερνάει σιγά σιγά τον Φίλιππο Τσαγκρίδη αλλά έχει στήριγμά της τις φίλες της και όχι ένα νέο φλερτ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαύρο με ανοίγματα και ασημένιο κρίκο στην κοιλιά – Δεν κυκλοφορούν πολλά ολόσωμα σαν της Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου στις 20 Αυγούστου ετοιμάζει γάμο στα Επτάνησα – Σε γραφικό ξωκλήσι το μυστήριο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.