Το παθιασμένο φιλί της Έλενας Κρεμλίδου με τον σύντροφό της – Η “καuτή” ανάρτηση μέσα σε σκάφος

August 14, 2022


Η γνωστή influencer Έλενα Κρεμλίδου, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor, και έγινε πλέον και ευρέως γνωστή, μετά από διάφορα πράγματα που έχουν συμβεί σε ότι αφορά τη…


Η γνωστή influencer Έλενα Κρεμλίδου, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor, και έγινε πλέον και ευρέως γνωστή, μετά από διάφορα πράγματα που έχουν συμβεί σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή, από ότι φαίνεται έχει αποφασίσει να την κρατά μακριά και προστατευμένη από τα αδιάκριτα βλέματα.

Τον τελευταίο καιρό, όπως όλα δείχνουν είναι ερωτευμένη και βρίσκεται σε σχέση, και μαζί με την παρέα της βρίσκεται στην Χαλκιδική και περνάει όμορφες στιγμές στις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η τρυφερή ανάρτηση της Κρεμλίδου με τον σύντροφό της

Πριν λίγες ώρες μάλιστα δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία με τον σύντροφό της, στην οποία του δίνει ένα “καuτό” φιλί πάνω σε ένα σκάφος, συνεχίζοντας να μην αποκαλύπτει ποιος είναι και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι τυχερή, είμαι ευλογημένη».

 Το παθιασμένο φιλί της Έλενας Κρεμλίδου

«Τόσο πολύ ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδι@@αι;»

Η Έλενα Κρεμλίδου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό η γνωστή influencer είχε αποκαλύψει πως είχε αυτοκτονικές τάσεις μετά από την δύσκολη περίοδο που βίωσε καθώς είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο προσωπικές της στιγμές. Κάτι παρόμοιο φαίνεται πως συνέβη και πριν λίγες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, εμφανίστηκε ένα νέο βίντεο, στο οποίο πολύ ισχυρίστηκαν ότι είναι η ίδια σε περιπτύξεις με κάποιον Ανδρέα. Η ίδια βέβαια το διαψεύδει κατηγορηματικά. Η Έλενα Κρεμλίδου μέσα από το TikTok, αφού ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για εκείνη, ξέσπασε, καθώς όπως είπε, υπήρξαν αρκετοί που όχι μόνο δε νοιάστηκαν για όσα είπε, αλλά ζήτησαν link για να δουν το βίντεο.

«Ρε φίλε, δες πόσο προβληματική είναι αυτή η συμπεριφορά. Υπάρχουν άνθρωποι που όντως ψάχνουν το βίντεο. Δε ντρέπεστε; Ψάχνετε να βρείτε την προσωπική στιγμή κάποιου; Άσχετα με το αν είμαι ή όχι εγώ. Δεν ντρέπεστε; Δηλαδή τόσο πολύ ανάγκη έχετε να με δείτε να πηδι@@αι;

Τι θα κερδίσετε; Δε μπορώ να καταλάβω, δε θα το καταλάβω ποτέ. Κοιταχτείτε ρε παιδιά, είναι κρίμα» λέει, μεταξύ άλλων, η Έλενα Κρεμλίδου.

Στη συνέχεια η Έλενα Κρεμλίδου έκανε μια σειρά από stories στο Instagram, όπου εξήγησε ότι δεν πρέπει οι κοπέλες που έχουν πέσει θύμα revenge porn να ντρέπονται, αλλά εκείνοι που παρακολουθούν το παράνομο αυτό υλικό.

Έξαλλη η Κρεμλίδου με το βίντεο που διέρρευσε

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Με καuτό σορτσάκι και κόκκινο αποκαλυπτικό μαγιό – ”Σούσουρο” με τη νέα εμφάνιση της Μαριπόζα

Δύσκολες ώρες για την Έλενα Κρεμλίδου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.