Έξω φρενών η Ευαγγελία Πλατανιώτη – Η ανάρτηση που έσβησε άρων άρων από το Instagram

August 14, 2022


Μία οργισμένη θα λέγαμε και γεμάτη θυμό ανάρτηση έκανε η κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη, (δείτε εδώ τον σύντροφό της) η οποία βρέθηκε στην τέταρτη θέση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματο…


Μία οργισμένη θα λέγαμε και γεμάτη θυμό ανάρτηση έκανε η κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη, (δείτε εδώ τον σύντροφό της) η οποία βρέθηκε στην τέταρτη θέση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου, ο οποίος έλαβε χώρα αυτές τις ημέρες στη Ρώμη.

Μέσα από τα social media, λοιπόν η πασίγνωστη αθλήτρια εξέφρασε τον εκνευρισμό και την ενόχληση της για τη βαθμολογία που έλαβε στο σόλο πρόγραμμά της, ενώ μεταξύ άλλων έκανε λόγο για ντροπιαστικό αποτέλεσμα κατηγορώντας ευθέως τους διοργανωτές για την εικόνα στην προσπάθειά της.

Όσα ανέφερε η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην ανάρτησή της

«Ήρθα στη Ρώμη για το χρυσό, γιατί ξέρω τι αξίζω. Το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν ντροπιαστικό για το άθλημα.. Θέλω να πω μπράβο στην ομάδα της Ισπανίας που ξέρει την αξία της και προτίμησαν να δώσουν προσοχή στον σημαντικότερο διαγωνισμό της χρονιάς… το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα» τονίζει, αρχικά, η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην ανάρτηση της.

«Ας συγκρίνουμε..! Εδώ είναι το 3ο και 4ο Δυστυχώς ο καμέραμαν ξέχασε “κατά λάθος” να δείξει καθαρά τα κάθετά μου. Αλλά και έτσι, μπορείς να δεις κάτι. Είμαι περισσότερο από υπερήφανη με την απόδοσή μου, γιατί ήδη γνωρίζω την αξία μου. Το #fairplay είναι μια άγνωστη λέξη για αυτό το άθλημα» έγραψε Ευαγγελία Πλατανιώτη λίγο πριν διαγράψει την δημοσίευση.

Η ανάρτηση που έσβησε άρων άρων από το Instagram

Η ανάρτηση της για τα όσα έζησε στο Τόκιο

«Θα μπορούσα να μιλάω ώρες ατελείωτες για αυτούς τους αγώνες..Ή ακόμη να γράψω και βιβλίο!

Σήμερα,αποφάσισα να σας διηγηθώ την ιστορία μου οπου θα μπορούσε να θεωρηθεί και εφιάλτης ή ακόμη και μια νέα πολύ δυνατή δοκιμασία της ζωής!!

Όλα ξεκίνησαν όταν παρά τα δυο αρνητικά pcr που είχα και χρειαζόμουν για το ταξίδι μου στο Τόκιο, είχα αρχίσει να νιώθω μια μικρή αδιαθεσία. Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όλων μας όταν περνάμε ένα κρυολόγημα στις μέρες μας είναι ο COVID . Αλλά όλοι μας λίγο πολύ ελπίζουμε να μην είμαστε εμείς οι τυχεροί!! Στην περίπτωση μου ήμουν η τυχερή!! Λαχείο ατυχίας δηλαδή..

Ενώ είχα όπως σας είπα τα δύο αρνητικά τεστ δεν ένιωθα πολύ καλά. Με το που ένιωσα την πρώτη αδιαθεσία έκανα το πρώτο μου self test όπου ήτανε αρνητικό, στη συνέχεια μετά από κάποιες ώρες επειδή συνέχιζα να νιώθω περίεργα έκανα ένα rapid σε ιατρείο το οποίο ήτανε και αυτό αρνητικό & μετά από λίγες ακόμη ώρες ξαναπήγα για rapid όπου και βγήκε αυτό θετικό. Όπως καταλαβαίνετε εκτός από τον εαυτό μου είχα να προστατέψω και όλη μου την ομάδα σε περίπτωση που είχα κάτι ώστε να μην βρίσκομαι μαζί τους. Έτσι κι έγινε. Εδώ να προσθέσω ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες είχα ολοκληρώσει την δεύτερη δόση του εμβολίου μου..

Ενημέρωσα αμέσως τον γιατρό και τους αρμόδιους της αποστολής. Στη συνέχεια ακολουθούσα πίστα τις οδηγίες των γιατρών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ευτυχώς το ιικό μου φορτίο ήταν παρά πολύ χαμηλό !! Τόσο που δεν κόλλησα ανεμβολιαστους ανθρώπους που συναστραφηκα τα τελευταία 24ωρα, όπως πχ η μητέρα μου ,οι προπονητριες μου με τις οποίες ήμουν όλη μέρα μαζί έχοντας στενή επαφή..

Μίλησα με πολλούς καταξιωμένους γιατρούς και ακολούθησα όλα τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες.

Έχοντας πλήρως αναρρώσει και όντας αρνητική πλέον , παίρνοντας άδεια από γιατρούς , και νοσοκομεία . Ταξίδεψα στο Τόκιο έχοντας όχι 2 (όπως και προέβλεπε το πρωτόκολλο ) αλλά 6 αρνητικά τεστ ( 2 self & 4 Pcr tests )

Στη συνέχεια φτάνοντας στην Ιαπωνία τις επόμενες 2 μέρες υποβλήθηκα σε αλλά τρία αρνητικά pcr.

Στο αεροδρόμιο , Ολυμπιακό χωριό καθώς και πριν τον αγώνα μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γνωστός Έλληνας αθλητής θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς – Η φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα της συντρόφου του

Πολύ γνωστός αθλητής που έχει απασχολήσει – Ο γοητευτικός πρώην σύντροφος της Εριέττας Κούρκουλου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.